Automatizarea casei

Toate produsele tehnologice de pe piață au un obiectiv comun: îmbunătățirea vieții clienților. Mi Smart Home KIT este o combinație între cele mai bune produse tehnologice de acest tip și creează un mediu de viață inteligent care răspunde nevoilor clienților. Dispozitivul se controlează ușor, conectându-se la telefon sau alte device-uri prin aplicația Mi Home. Următorul pas este să te bucuri de o casă protejată și inteligentă.


Mai multe informații
Se afişează 1 - 42 din 42 articole

Tot mai multe firme intră în domeniul inteligenței artificiale, un sector care operează cu tehnologia cea mai puternică și inovatoare de pe piață și contribuie la îmbunătățirea vieții utilizatorilor. Xiaomi este una dintre companiile care se remarcă cel mai mult în acest domeniu și dezvoltă un catalog de produse domotice care îți transformă casa într-un loc inteligent. Gigantul asiatic le furnizează clienților săi toate facilitățile necesare pentru a se bucura de această tehnologie, fără instalații complicate sau renovări.

Cum îți îmbunătățesc viața produsele domotice de la Xiaomi

Produsele domotice din catalogul Xiaomi cresc calitatea vieții utilizatorilor. Avantajele vieții într-o casă inteligentă sunt numeroase. În primul rând, utilizatorul poate controla de la distanță dispozitivele tehnologice din casă, în orice moment, chiar dacă nu se află acasă. Funcții simple precum controlul temperaturii și a electrocasnicelor sunt foarte folositoare. În plus, controlul becurilor la distanță poate să servească ca mecanism de securitate, dacă luminile se aprind la anumite ore, atfel încât pare că este cineva acasă, chiar dacă casa este goală.

Un pariu pe siguranță

Pe lângă confortul oferit, produsele domotice de la Xiaomi garantează siguranța casei. Alarmele convenționale funcționează până la o anumită limită, însă detectoarele de fum și alarmele antifurt care folosesc această tehnologie, înregistrează orice situație neobișnuită datorită senzorilor incluși. Dacă se declanșează alarma, pe lângă sunetul strident emis, semnalul ajunge la telefonul utilizatorilor ori la dispozitivul conectat la alarmă. În acest fel, utilizatorii știu în orice moment ce se întâmplă în casă și pot lua decizii rapide și eficiente.

Produse domotice de la Xiaomi

Xiaomi combină tehnologia cu originalitatea și creează produse revoluționare, variate și surprinzătoare. Un exemplu este Mi Plant Flowers, un dispozitiv care controlează fertilitatea pământului din ghivecele cu flori, detectează nivelul neadecvat de umiditate sau temperatură și ne avertizează imediat pentru a lua măsurile necesare pentru ca plantele să nu se ofilească.

Camera IP conferă siguranță casei, detectează orice anomalie de la distanță și menține utilizatorii informați în orice moment. Cu dispozitive de acest fel este ușor pentru proprietari să țină intrușii la distanță.

Aplicația Mi Home de la Xiaomi funcționează ca un intermediar între produsele domotice și telefon, calculator sau smartwatch. În general, aplicația permite monitorizarea oricărui dispozitiv conectat. În plus, Mi Smart Home KIT strânge toate piesele din puzzle pentru a lucra împreună, contribuind la o casă inteligentă.