Jucării

La început activitatea principală a firmei era fabricarea de telefoane mobile, însă Xiaomi este o marcă foarte versatilă și s-a extins și dezvoltat în toate sectoarele tehnologice. Unul dintre sectoarele în care a crescut cel mai mult este cel al divertismentului. Astfel, firma dispune de un catalog divers de jucării care oferă utilizatorilor posibilitatea de a se bucura de tehnologie de vârf la prețuri avantajoase.

Majoritatea acestor produse de divertisment, mai ales jocurile de construcție incluse în categoria Jucării, au un punct comun: stimulează inteligența, creativitatea și gândirea logică. Aceste jocuri sunt foarte distractive, fie că le joci singur, în familie sau cu prietenii.

Din acest motiv, în categoria jucăriilor de la Xiaomi poți găsi cadouri perfecte pentru cei mici. Aceste jocuri sunt ideale pentru  a dezvolta capacitatea cognitivă a copiilor, precum și pentru a menține mintea activă  în cazul persoanelor în vârstă. Aceste produse sunt ideale pentru iubitorii jocurilor de construcție cu ajutorul cărora pot crea  structuri impresionante, precum Jucăria MITU Block Camion, Jucăria MITU Block Robot sau Block Desert Racing, printre altele.


Mai multe informații
Se afişează 1 - 16 din 16 articole

Xiaomi este una dintre cele mai remarcabile mărci din sectorul divertismentului tehnologic. Cu un catalog divers de jucării pentru toate vârstele, gusturile și momentele zilei, fabricantul chinez și-a propus să transmită publicului utilizator pasiunea pentru jocurile distractive și inteligente, mai ales pentru arta jocurilor de construcție. De aceea, în categoria Jucării sunt incluse multe jocuri de construcție și montaj, atractive și interesante.

Gigantul asiatic și-a început activitatea în domeniul smartphone-urilor în anul 2010 și și-a extins exponențial activitatea în toate sectoarele tehnologice imaginabile, iar în prezent a devenit una din opțiunile favorite ale publicului în momentul alegerii celor mai bune jucării pentru cei mici sau cei mari.

Fie că vrei să dăruiești ceva diferit și amuzant unei ființe iubite, fie că vrei să-ți satisfaci un capriciu personal, te invităm să descoperi toate produsele pe care le-am pregătit pentru tine și familia ta. Fii atent!

Cele mai bune jocuri de construcție de pe piață

Jocurile de construcție compuse din mai multe piese sunt foarte distractive și interesante și le permit celor mici să își dezvolte abilitățile cognitive și inteligența logică fără să se plictisească. Niciodată nu este prea devreme pentru a le trezi copiilor interesul și pasiunea pentru tehnologie și pentru a le deschide porțile către viitor.

Dacă pe cei mici îi interesează mașinile, una din jucăriile cele mai remarcabile este MITU Block Camion, un joc de construcție care stimulează inteligența copiilor. Odată montat, camionul poate fi controlat de la distanță, are un design spectaculos și include roți mari, un volan mobil, precum și un sistem de ridicare cu benă mobilă care permite transportarea pieselor și a altor obiecte.

Altă opțiune pentru iubitorii vehiculelor extreme și atractive este Block Desert Racing,  un vehicul de deșert performant, cu un design spectaculos. La fel ca în cazul mașinilor reale, acest vehicul off road de jucărie are cauciucuri antiderapante, rezistente la uzură. Această mașinuță are un corp anti-coliziune și este fabricată din materiale ecologice care respectă mediul înconjurător.

Xiaomi s-a gândit și la copiii cărora le plac trenurile. Astfel, fabricantul chinez a inclus în catalogul său de jucării Block Light Train, un puzzle compus din mai multe piese. Cei mici se vor distra montând structuri simple, în siguranță.

La rândul său, MITU Block Robot este un joc de construcție surprinzător, destinat atât copiilor, cât și adulților deoarece este un produs  care dezvoltă creativitatea utilizatorilor de toate vârstele, iar diferitele stiluri de joc te vor ajuta să alungi plictiseala. Altă jucărie surprinzătoare este robotul Bravo Kids Mech Warrior, iar MITU Block Power Machinery este un joc ideal pentru a stimula imaginația și creativitatea deoarece oferă posibilitatea de a crea construcții diverse.

Un pariu pe creativitate și imaginație

În definitiv, această categorie de produse de la Xiaomi include o serie de articole capabile să asigure distracția în familie și să stimuleze creativitatea și curiozitatea copiilor. Jocurile de construcție structuri reprezintă o activitate care îmbunătățește abilitățile cognitive și stimulează inteligența și  creativitatea copiilor. Aceste jocuri reprezintă un mod plăcut și distractiv de a stimula logica copiilor tăi.

Însă toate aceste jocuri sunt ideale și pentru utilizatori de alte vârste care doresc să construiască diferite structuri tehnologice. În special, persoanele de vârstă înaintă pot folosi aceste jocuri pentru a–și menține mintea activă de-a lungul anilor. Toate jocurile au certificat de siguranță și sunt fabricate din materiale care respectă mediul înconjurător. Jocurile sunt ideale pentru petrecerea timpului în familie.