Smartwatch

Xiaomi are succes în multe sectoare tehnologice, însă unul dintre domeniile în care s-a remarcat este cel al ceasurilor inteligente. Gigantul asiatic prezintă utilizatorilor un catalog divers de produse dotate cu cele mai bune specificații de pe piață. În acest catalog, oricine poate găsi un smartwatch care să se potrivească nevoilor sale.

Multe persoane consideră că ceasurile smart  nu sunt produse la fel de importante și de necesare ca telefoanele mobile, însă cine a încercat un smartwatch știe foarte bine cât de util poate să fie, mai ales pentru sportivi. Aceste ceasuri monitorizează pulsul, calitatea somnului, numărul de pași  parcurși, lumina ambientală, caloriile zilnice etc. Un smartwatch poate avea multe avantaje interesante și este foarte folositor în viața de zi cu zi. Găsește un smartwatch potrivit pentru tine.


Mai multe informații
Se afişează 1 - 19 din 19 articole

Gigantul asiatic este cunoscut pentru potențialul său din sectorul tehnologic. În momentul de față, Xiaomi reprezintă una dintre opțiunile cele mai interesante pentru clienții care doresc să achiziționeze un smartwatch.

Această firmă și –a început activitatea în 2010 în sectorul telefoanelor mobile, însă s-a extins în mai multe domenii datorită capacității sale de inovare și a dorinței de a le oferi utilizatorilor produse care să vină în întâmpinarea nevoilor acestora, la prețuri accesibile.

Descoperă un smartwatch potrivit pentru tine

Toate ceasurile inteligente create de firma Xiaomi sunt produse inovatoare, elegante, performante și de calitate.  Spre deosebire de ceasurile tradiționale, aceste dispozitive inteligente îndeplinesc funcții multiple și în definitiv, le fac utilizatorilor viața mai ușoară și mai confortabilă cu ajutorul tehnologiei.

Orice utilizator poate să găsească un smartwatch care să se potrivească stilului său de viață și să răspundă nevoilor sale de zi cu zi, deoarece Xiaomi dispune de o gamă variată de produse. Unele dintre aceste ceasuri inteligente se focalizează pe activități sportive, altele sunt ideale pentru a monitoriza activitățile de zi cu zi. Unele dintre aceste ceasuri au un design sportiv, iar altele sunt mai elegante, în funcție de preferințele clienților.

Amazfit: Lasă-te sedus de aceste bijuterii tehnologice

Amazfit este marca de ceasuri inteligente din ecosistemul firmei Xiaomi. Fiecare smartwatch este gândit pentru iubitorii de sport și exerciții fizice, deoarece îndeplinesc funcții de monitorizare a diverselor discipline sportive și dau rezultate foarte bune.

Orice smartwatch Amazfit îndeplinește funcții de monitorizare a distanței parcurse, a caloriilor arse, a ritmului cardiac. Astfel, aceste ceasuri reprezintă o bună opțiune pentru utilizatorii care practică activități sportive precum jogging, escaladă, înot etc.  În orice caz, ceasurile sunt potrivite pentru orice tip de sport. De exemplu, Amazfit Bip sau Amazfit dispun de mai multe moduri de funcționare conform tipului de activitate sportivă realizată. În general, ceasurile inteligente au un design atractiv și rezistent, putând fi folosite în orice loc.

Nu uitați de linia Stratos: o serie de ceasuri care îmbină rezistența, eleganța și îndeplinirea de funcții multiple, ideale pentru orice moment al zilei, putând fi purtate atât la sala de sport, cât și la o cină elegantă. De exemplu, Amazfit Stratos este un smartwatch rezistent la apă, dotat cu 16 moduri sportive, precum tenis, ciclism, înot, escaladă, bicicletă eliptică și multe altele.

Mi Band: la înălțimea situației

Dacă cauți un smartwatch accesibil și de calitate, unele din produsele cele mai atractive ale gigantului asiatic sunt brățările Mi Band. Acestea îndeplinesc funcții de monitorizare a exercițiilor  fizice sau a activităților zilnice și transmit utilizatorilor informații relevante. În plus, aceste brățări inteligente pot primi notificări de pe telefon, mesaje de pe WhatsApp, email-uri și SMS –uri, astfel încât utilizatorii vor fi tot timpul conectați, chiar dacă nu au telefonul mobil în mână.

Mi Watch

Nu putem să nu menționăm vârful de gamă al ceasurilor inteligente din cadrul firmei Xiaomi.  Mi Watch este un smartwatch care concurează cu cele mai bune ceasuri de pe piață.  Dispune de zece module sportive diferite și măsoară cu precizie toate informațiile referitoare la funcționarea corpului. În plus, ceasul mai este dotat cu busolă, barometru, senzor geomagnetic, precum și alte sisteme de localizare. Ceasul are un ecran AMOLED de 1.78 inch, monitorizează caloriile arse, lumina ambientală, orele de somn și calitatea acestora, nivelul de stres, ritmul cardiac etc. În general, ceasul măsoară și trimite informații despre toate elementele esențiale pentru sănătate.

Un smartwatch te așteaptă

Nu știi care smartwatch este  potrivit pentru tine? Acum poți afla. Consultă catalogul firmei Xiaomi, care cuprinde un număr mare și divers de produse. Orice utilizator poate găsi un smartwatch potrivit nevoilor sale.  L-ai găsit pe cel care ți se potrivește?