SPRAYMOP

Xiaomi Deerma Spray Mop

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

148,50 lei

198,00 lei taxe incluse

-25%

De multe ori este dificil să păstrezi podeaua curată și uscată vreme îndelungată. Pentru a păstra curățenia și a evita suprafețele alunecoase, Xiaomi a creat Deerma Spray Mop, un mop cu rezervor mare, ideal pentru o curățenie minuțioasă, comodă și durabilă.

Rezervor mare, apa se schimbă mai rar

Tehnologia Spray Mop de la Deerma incorporează un rezervor de apă în zona superioară a periei cu o capacitate de 350 mm, suficient pentru a curăța o suprafață de până la 100 m. În acest fel, nu este necesară schimbarea frecventă a apei în timp ce se curăță suprafețele, iar modul de utilizare este ușor și rapid.

Adio oboseală și dureri de spate

Pe lângă rezervorul de apă, Xiaomi Deerma Spray are un design care ușurează curățenia în orice colț al casei și reduce oboseala. Fabricantul asiatic a dotat acest mop cu o tehnologie de curățare cu abur și uscare rapidă a suprafețelor spălate. Mopul are o lungime de 1.2 metru și cântărește mai puțin de un kilogram, mai concret 750 de grame și este foarte ușor de folosit.

Datorită designului simplu și a lungimii suficiente, utilizatorii acestui mop nu trebuie să se aplece pentru a curăța suprafețe mai greu accesibile, se reduce semnificativ efortul fizic depus și sunt eliminate durerile de spate cauzate de folosirea mopurilor tradiționale. În plus, datorită bazei rotative de 360º se realizează foarte ușor accesul în locurile ridicate sau colțurile casei.

Alte caracteristici ale mopului Deerma Spray Mop

Xiaomi a dotat acest mop fără fir cu tehnologie de curățare cu abur care garantează o finisare perfectă și absoarbe foarte bine praful dintr-o singură mișcare datorită pânzei cu microfibre de carbon și a substanțelor aderente pulverizate la distanță din rezervor. Acest sistem se activează prin apăsarea unei manete aflate pe tija mopului, la nivelul mâinii, are o arie de acoperire de până la 95 de centimetri și curăță perfect suprafața atinsă.

Recenzii

Nota 
cristina r 2021-08-28
ok

usoara, pratica

  Nota 
  Ceausescu mariuca 2021-03-04
  Deerma

  Produs bun, peste așteptări deocamdată.

   Nota 
   Marcu 2020-02-23
   Foarte multumit

   Design 5 stele. Excelent.

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Xiaomi Deerma Spray Mop

    Xiaomi Deerma Spray Mop

    Accesorii

    18 alte produse in aceeasi categorie: