Gadget-uri

Xiaomi dispune de portofoliul cel mai bogat și variat de pe piața tehnologică. Această firmă asiatică, specializată în dispozitive mobile, activează în mai multe domenii pentru a răspunde nevoilor clienților.

Tehnologia de top din locuințele noastre

Există multe gadget-uri Xiaomi capabile să ne ușureze viața zilnică. Dintre acestea, se evidențiază mai ales produsele domotice care ne transformă casa, biroul sau orice alt loc într-un spațiu inteligent și interconectat mulțumită electro-domesticelor, lămpilor, televizoarelor și aparatelor de sunet inteligente. În plus, alte gadget precum smartwatch-urile sau brățările inteligente ne monitorizează sănătatea și ne transmit informații importante în orice moment.


Mai multe informații
Se afişează 1 - 19 din 19 articole

Este adevărat că Xiaomi, cunoscut la nivel mondial ca gigantul asiatic, a obținut un prestigiu indiscutabil pe piața de smartphone–uri. Totuși, sunt vizibile încercările sale de a intra în alte sectoare și de a răspunde unor noi provocări. De aceea, Xiaomi a pregătit un portofoliu bogat

cu produse din categorii diverse, care mențin același raport excelent calitate – preț ce caracterizează marca dintotdeauna.

Gadget Xiaomi, altele decât telefoanele mobile

În multitudinea de produse Xiaomi, clasificate într-un catalog bine organizat în ciuda volumului generos, găsim o serie de dispozitive care nu aparțin categoriei telefoanelor mobile, nici celei audio ori a accesoriilor. Este vorba de articole surprinzătoare care demonstrează dorința de auto-depășire a acestei companii prin originalitate și inovație.

Gadget-uri pentru Internet

Acestea sunt dispozitive care pot ușura rutina zilnică a utilizatorilor la birou, în mașină, acasă sau în orice alt loc frecventat. Unul dintre cele mai atractive gadget-uri produse de compania Xiaomi este Mi Wifi Amplifier: un amplificator al semnalului de Internet care scutește utilizatorul de anumite probleme tehnologice. Pe lângă amplificatorul propriu, această marcă dispune și de un router portabil care încape într-o palmă și emite semnal până la 150 de metri: Mi Router Youth Edition.

Dispozitive domotice

Xiaomi deține un catalog de produse domotice care pot fi achiziționate în România; în portofoliu sunt incluse lămpile inteligente care pot fi controlate de la distanță printr-o aplicație de mobil, un ghiveci inteligent care monitorizează viața plantelor și un Mi TV: un dispozitiv de 47 de inch care transmite imagini Full HD și poate înmagazina cantități mari de informație.

Wearables, smartwatch-urile și gadget-urile gigantului asiatic

Pe lângă această varietate de dispozitive, Xiaomi oferă publicului larg și alte tipuri de produse tehnologice inteligente. Printre acestea se află smartwatch –urile ca Xiaomi Amazfit, care te însoțesc în fiecare moment al zilei și îți furnizează informații de la cele de bază, precum ora și data, până la indicatori ca ritmul cardiac și numărul de pași. Brățările inteligente, ca Xiaomi Mi Band, pe lângă faptul că îți monitorizează orele de somn, pot fi conectate cu alte dispozitive precum veioza inteligentă care se va stinge automat când detectează că utilizatorul a adormit.