Nillkin

Nillkin a intrat în forță pe piață cu produse de protecție a telefoanelor mobile. Împărtășind aceleași valori ca firma Xiaomi, această marcă și-a consolidat locul pe piața tehnologică printr-o gamă variată de produse. Originalitatea, inovația și calitatea sunt caracteristicile care definesc marca Nillkin ale cărei produse au fost bine primite pe piață. Firma și-a câștigat faima în sectorul huselor și foliilor de protecție, însă a intrat și pe piața dispozitivelor audio și a bateriilor.


Mai multe informații
Se afişează 1 - 12 din 12 articole

Nillkin, marca care îți protejează smartphone-ul

O husă bună sau o folie de protecție a ecranului pot face diferența între un telefon intact și unul crăpat. Nillkin pune la dispoziția clienților o serie de produse create pentru protecția telefoanelor. Unul din aceste produse este Nillkin Sparkle Leather Case, o husă din piele, de tip flip cover care aderă perfect pe suprafața smartphone-ului. Husa lasă o senzație plăcută în timpul folosirii, respectă funcționarea tastelor și nu alunecă din mână.

Nillkin Frosted Shield este o altă husă produsă de această marcă. Este vorba despre o carcasă care acoperă partea din spate a telefonului, prevăzută cu o folie de protecție pentru ecran. În acest fel, husa amortizează șocurile și previne alunecarea sau căderea telefonului din mână. Husa este fabricată din plastic PC, cu un design elegant și frumos și previne alunecarea accidentală a telefonului.

Pe lângă huse, Nillkin dispune și de alte sisteme de protecție, precum Amazing Anti-Explosion 9H, o folie de protecție ecran compatibilă cu Xiaomi Redmi Note 4. Fabricată din sticlă temperată, husa este ideală pentru amortizarea șocurilor și protejează ecranul de zgârieturi. De asemenea, previne petele de grăsime și bulele de aer.

Nillkin și produsele audio

Spre surprinderea publicului, Nillkin a avut rezultate bune cu produse din diverse categorii. Un astfel de produs este Nillkin X1 Bluetooth Portable Speaker, o boxă multifuncțională, fără fir, care îndeplinește funcții precum reproducerea apelurilor de pe telefonul mobil și transmiterea datelor prin Bluetooth 4.0. Se încarcă prin portul USB, iar bateria de 5.200 mAh garantează până la 8 ore de autonomie. O boxă asemănătoare este Nillkin MC2 Bluetooth Speaker, compatibilă cu orice smartphone, ideală pentru petreceri, călătorii sau activități sportive.

Accent pe autonomia bateriei

Nillkin prezintă MC012 Wireless Fast Charger, un încărcător universal compatibil cu mai multe dispozitive, precum telefoane și tablete. Permite încărcarea rapidă și fără fir a dispozitivelor, iar tehnologia LED îți permite să vezi starea bateriei în orice moment. O marcă expertă în protecție se gândește la tot, astfel a dotat acest încărcător cu un pad antialunecare care previne căderea telefonului în timpul încărcării.