Stil de viață

Zi de zi folosim obiecte cărora nu le acordăm prea multă atenție, însă în realitate, aceste articole joacă un rol important în viețile noastre. În secțiunea Stil de viață, sunt incluse o mulțime de produse care nu vor trece neobservate deoarece sunt foarte utile, plăcute, simple și de calitate.


Mai multe informații
Se afişează 1 - 32 din 32 articole

Xiaomi își vinde produsele în toată lumea și cu timpul a devenit unul dintre cei mai importanți producători de smartphone-uri și alte gadgeturi din lume.

Acest lucru este posibil, în primul rând, datorită raportului excelent calitate – preț a produselor. În al doilea rând, Xiaomi nu comercializează doar telefoane mobile, ci pune la dispoziția clienților un catalog cu produse din diverse categorii. Printre acestea se remarcă o serie de articole simple dar eficiente, care în ansamblul lor pot face viața utilizatorilor mai ușoară și mai plăcută.

Pentru o viață mai confortabilă

Aceste produse sunt faimoase deoarece au prețuri foarte avantajoase și se remarcă pe piață datorită designului atractiv și a funcțiilor multiple pe care le îndeplinesc. În secțiunea Stil de viață sunt incluse produse foarte variate, precum termometrul inteligent pentru bebeluși sau jucăria de pluș MITU.  Această jucărie de pluș simpatică poate reprezenta cadoul perfect pentru iubitorii produselor Xiaomi.

Alte produse din această categorie sunt portofelele,  astfel pentru a păstra bani și bunuri în siguranță, utilizatorii pot alege între Xiaomi 90 Tall Wallet, fabricat din piele, cu design clasic și elegant, și Xiaomi Mi Wallet, cu un design simplu și funcțional.

Produse deosebite și simpatice cch

În secțiunea Stil de viață găsim produse cu specificații deosebite, simpatice și utile. De exemplu, Xiaomi Miaomiaoce este un termometru  care permite utilizatorilor să monitorizeze  de la distanță starea de sănătate a copiilor. Acest termometru mic este special gândit pentru copii și nu are efecte nocive pentru piele. 

Ochelarii Qukan W1 sunt un accesoriu fundamental pentru cei care lucrează, învață sau petrec mult timp în fața unui ecran. Pe lângă faptul că au design elegant și minimalist, ochelarii filtrează razele nocive emise de ecrane și protejează contra durerilor de cap și ochi. Un alt produs din această categorie este Towel Youth, un prosop fabricat din materiale fine și plăcute pentru piele, cu protecție contra agenților nedoriți, precum acarienii și ciupercile.