Camere

Dacă ai ajuns aici probabil că ești în căutarea unei camere de supraveghere pentru casă sau pentru mașină. Te informăm că ai ajuns în locul potrivit deoarece, de ani de zile, Xiaomi depune eforturi pentru a oferi utilizatorilor cel mai bun raport calitate – preț. Aici vei găsi produse precum XiaoYi, la Action Cam, la Yi Dome 360 sau Mijia 4K, camere fabricate de Mijia, Yi, 70mai și alte mărci ale firmei Xiaomi. Aceste camere, precum și restul dispozitivelor produse de această firmă, se caracterizează prin performanță și un design elegant și atractiv. Te invităm să le descoperi.


Mai multe informații
Se afişează 1 - 4 din 4 articole

În ultimii ani, datorită avansului tehnologic, mii și mii de produse au fost create pentru a face viața utilizatorilor mai confortabilă și mai sigură. Pe piața se remarcă o creștere în sectorul camerelor foto și video.  Xiaomi și-a început activitatea exclusiv în domeniul telefoanelor mobile, însă în prezent a ajuns să fie un punct de referință în fabricarea și comercializarea camerelor de orice fel, printre care se numără camerele auto sau camerele de supraveghere.

Xiaomi a câștigat o poziție de vârf pe piață și a lansat diverse sub-mărci în care clasifică aceste camere. Cele mai prestigioase sub-mărci sunt Mijia, Yi și 70mai. După cum se poate observa în acest magazin online, fiecare sub-marcă se centrează pe un anumit tip de produse. De exemplu, marca Yi cuprinde mai ales camere sportive și de supraveghere. În cazul mărcii 70mai, Xiomi a decis să se focalizeze pe camerele auto și le oferă utilizatorilor cele mai bune dispozitive pentru mașina personală. Pe de altă parte, Mijia  include camere sportive și de domotică, precum și alte tipuri de dispozitive inteligente pentru casă.

Valorile Xiaomi: o amprentă distinctivă

Una dintre caracteristicile care transformă această firmă într-un punct de referință tehnologic la nivel mondial este faptul că toate produsele sale transmit aceleași valori care definesc marca. Astfel, toate camerele create de Xiaomi se caracterizează prin calitate, performanță, eleganță și sofisticare, atribute prin care se definesc toate produsele fabricate de gigantul asiatic.   În general, dispozitivele create de această firmă au design minimalist, simplu și atractiv.

Astfel, pe lângă designul atractiv, toate aceste gadget-uri se remarcă prin performanță și sunt capabile să facă viața utilizatorilor mai plăcută și mai confortabilă.  În plus, majoritatea produselor de la Xiaomi pot fi încadrate în catalogul de domotică, deoarece inteligența artificială este unul din punctele forte ale fabricantului.

Cele mai remarcabile camere

Dacă dorești să achiziționezi o cameră de supraveghere, sportivă, auto sau de orice alt tip, Xiaomi reprezintă o opțiune fantastică datorită produselor variate pe care le oferă și raportului calitate –preț excelent.

În sectorul sportiv și de securitate puteți găsi Yi Action Cam sau XiaoYi sub umbrela sub-mărcii Yi, care oferă clienților o experiență a utilizatorului impresionantă.De asemenea, seria Dome prezintă o linie de produse atractive care cuprinde camere precum Yi Dome Cam sau Yi Dome 360. Alte dispozitive remarcabile se clasifică în categoria 70mai, printre care se numără Dash Cam, o cameră ce permite captarea de imagini și înregistrarea de clipuri video de la bordul mașinii, funcție foarte utilă în cazul unui incident în trafic.

Pe de altă parte, Mijia a construit un întreg univers domotic care sporește siguranța casei. Printre dispozitivele de calitate cuprinse în această categorie se numără camera Mijia 4K.

Te invităm să consulți catalogul firmei Xiaomi și să descoperi funcțiile și caracteristicile remarcabile ale acestor camere video. Cu siguranță vei găsi produsul dorit.