Audio

Gigantul asiatic arată respect față de filosofia care stă la baza creării sale: căutarea inovației, factorul surpriză și mai ales cea mai bună calitate la cel mai mic preț. Dispozitivele audio oferite de această companie reflectă în întregime aceste valori.

Combinația dintre volum și calitate este posibilă

Pe piața boxelor și a căștilor se găsesc de multe ori dispozitive audio care distorsionează sunetul când crește volumul, însă Xiaomi, care se gândește la toate, garantează utilizatorului,prin calitatea dispozitivelor sale, cele mai bune momente de relaxare, evadare din lumea exterioară, precum și cele mai bune reuniuni și petreceri cu prietenii.


Mai multe informații
Se afişează 1 - 22 din 22 articole

Dacă există ceva ce scoate în evidență Xiaomi pe piața tehnologică internațională este pasiunea din spatele fiecărui produs, începând cu designul, trecând prin toate fazele, până la vânzare. Acest lucru se observă în special în cazul departamentului audio, adică în cazul dispozitivelor emițătoare de sunet precum boxe, căști și alte accesorii.

În acest fel, această companie chineză a devenit un punct de referință pentru firme din toată lumea deoarece, pe lângă faptul că a surprins publicul cu fiecare telefon mobil lansat, oferă și un catalog variat care cuprinde toate categoriile de produse. Din multitudinea de produse Xiaomi, menționăm cu această ocazie articolele care permit utilizatorilor să evadeze din lumea exterioară și să se bucure de momente unice.

Xiaomi: Sunetul calității

Calitatea caracteristică gigantului asiatic se materializează în claritatea notelor muzicale sau a celorlalte sunete. Dacă minimalismul și eleganța sunt puncte cheie ale imaginii Xiaomi, dispozitivele sale audio amplifică aceste calități nu doar prin designul inovativ și atractiv, ci și prin naturalețea sunetului.

Acesta este probabil elementul care scoate cel mai mult în evidență acest tip de dispozitive deoarece oferă exact ceea ce își dorește fiecare utilizator de căști: creează o atmosferă plăcută și emite un sunet natural de calitate care nu se distorsionează când crește volumul.

Boxele Xiaomi

Chiar dacă nu reprezintă activitatea sa principală, boxele sunt unul din punctele forte ale companiei Xiaomi, deoarece, printre altele, acestea creează o atmosferă potrivită atât pentru petrecerile de acasă, cât și pentru relaxare. Boxele Xiaomi emit un sunet de calitate înaltă care îți permite să auzi cu naturalețe până și ultima notă muzicală. Printre cele mai cunoscute dispozitive disponibile în acest magazin din România se numără Round Bluetooth Speaker 2 sau originalul Mi Bunny MITU.

Succesul căștilor Xiaomi

Căștile create de gigantul asiatic dezvăluie fără îndoială faptul că această marcă și-a deschis orizonturile dincolo de lumea smartphone-urilor. Dispozitive de toate tipurile "in-ear”, “on-ear” și “over-ear”, începând cu primele game precum Pistón până la ultimele generații, garantează confortul urechii și claritatea sunetului.