70DCAMPRO

70mai Smart Dash Cam Pro

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

375,00 lei

500,00 lei taxe incluse

-25%

Preţ redus!

Fie din motive de securitate, fie  pentru a fi pregătite în cazul unor incidente neprevăzute sau pur și simplu amuzante, tot mai multe persoane decid să instaleze o cameră de bord pentru a înregistra evenimentele din trafic. Xiaomi aduce pe piață 70mai Smart Dash Cam Pro, un dispozitiv mic și discret, cu rezoluție bună.

La ce folosește?

În cazul în care utilizatorul este implicat într-un accident și este nevinovat, camera poate ajuta la identificarea vinovatului, la evitarea amenzilor nejustificate și a cheltuielilor cu avocații. De asemenea, camera poate ajuta la identificarea hoților în caz de furt ori a persoanelor care lovesc autovehiculul parcat și părăsesc locul faptei.

În plus, camera poate înregistra situații amuzante sau neobișnuite , petrecute în trafic; nu puține au fost cazurile în care utilizatorii au înregistrat clipuri video care au devenit virale pe internet și au obținut venituri cu ajutorul acestora. 70mai Smart Dash Cam Pro permite utilizatorilor să dispună de imaginile înregistrate atunci când este necesar.

Modul de funcționare al camerei auto

Una din caracteristicile cele mai interesante a acestui dispozitiv este că pune la dispoziția utilizatorilor  diverse modalități de înregistrare. În primul rând, în timpul condusului, pot fi înregistrate evenimentele  importante cu ajutorul unui senzor care activează camera în anumite situații, precum schimbarea bruscă a vitezei sau o lovitură. Dacă dorește, utilizatorul  poate lăsa camera activată tot timpul, însă în acest caz durata bateriei este mai mică. 

În modul staționare, camera folosește un senzor G de mișcare care se activează și începe să înregistreze în cazul în care percepe un impact, o zgârietură sau alte situații. În acest mod poate fi identificat vinovatul, indiferent dacă este vorba despre șoferul altui autovehicul sau un pieton.

Caracteristici tehnice

Toate imaginile înregistrate de la 70mai Smart Dash Cam Pro sunt de o calitate excepțională datorită camerei Sony IMX335 de 5  megapixeli, cu deschiderea diafragmei de de 1.8 și suport codec H.265.  Această ultimă caracteristică ajută la reducerea dimensiunilor arhivelor înregistrate, fapt care permite stocarea unui volum mai mare de conținut, fără a afecta calitatea imaginii. Capacitatea de stocare a camerei poate ajunge până la 64GB cu ajutorul unui card microSD.

În general, rezoluția camerei este de 2.592 x 1.944, cu un unghi de 140 de grade care garantează un câmp vizual amplu. Cu dimensiuni de 87.5 x 53 x 18 milimetri, odată instalată pe bord, camera trece neobservată și nu distrage atenția șoferului.

Modul de funcționare al acestui dispozitiv este fluid și performant, datorită unui procesor cu dublu nucleu HiSilicon Hi35356 de la Huawei. Camera dispune de o baterie 500 mAh, suficientă pentru folosirea continuă datorită senzorilor de activare automată.  Nu în ultimul rând, camera este compatibilă WiFI, are port USB și dispune de un ecran de  doi inch pentru a ușura manevrarea și trimite conținutul înregistrat pe smartphone sau calculator.

Mai multe informatii

Pagina oficială a 70mai Smart Dash Cam Pro

Versiune cu GPS

Recenzii

Nota 
Ionut 2021-09-26
FOARTE UTIL

Performanță bună. Util. Original. Calitate.

  Scrie-ti parerea!

  Scrie o recenzie

  70mai Smart Dash Cam Pro

  70mai Smart Dash Cam Pro

  Accesorii

   3 alte produse in aceeasi categorie: