Lista produselor fiecărui producător 70mai

Tot mai multe persoane decid să instaleze o cameră la bordul mașinii care să le permită să înregistreze sau să fotografieze  momentele importante petrecute în trafic. Printre altele, imaginile înregistrate îi pot scuti pe utilizatori de o amendă sau îi pot ajuta să găsească vinovatul în caz de accident. Astfel s-a născut 70mai, o sub-marcă a firmei Xiaomi care se dedică fabricării de gadget-uri pentru autovehicule, precum camere individuale sau oglinzi retrovizoare cu senzor de înregistrare față – spate.


70mai, raport calitate - preț excelent


Această sub-marcă din ecosistemul Xiaomi este compusă dintr-o echipă de profesioniști foarte bine pregătiți, precum arhitecți, programatori, specialiști în comunicare și în domeniul auto. În acest fel, 70mai poate echipa orice autovehicul cu tehnologie de vârf, astfel încât utilizatorii să poată înregistra evenimentele din trafic și să își formeze un stil de condus mai confortabil și mai sigur.


Dispozitivele din această serie au un hardware de bună calitate, fiind dotate cu tehnologia smart caracteristică firmei Xiaomi. Șoferii pot conecta autovehiculul la internet în orice moment și pot beneficia de tehnologia viitorului.

Se afişează 1 - 3 din 3 articole