70mai Dash Cam English Version

Produs nou

300,00 lei

70mai Dash Cam este o cameră video care poate fi atașată la parbrizul autovehiculului și înregistrează tot ce se întâmplă în jur. Cu ajutorul imaginilor captate de această cameră ne putem dovedi nevinovăția în caz de accidente.

Cum funcționează 70mai Dash Cam?

Datorită unui senzor Sony IMX323 și a unghiului de rotire la 130o, această cameră poate să capteze imagini și să înregistreze clipuri video de calitate la 1080 pixeli. Camera dispune de sistem de vedere nocturnă, iar rezultatul vizual va fi întotdeauna de bună calitate, indiferent dacă înregistrează pe timp de zi sau de noapte. Camera este compatibilă cu sistemele de operare iOS și Android și poate fi conectată la diverse dispozitive, prin intermediul aplicațiilor corespunzătoare.

Alte caracteristici ale camerei 70mai Dash Cam

Xiaomi a creat un produs funcțional, cu o serie de caracteristici originale și interesante. Printre aceste caracteristici se numără controlul vocii și înregistrarea automată de urgență care te ajută să nu ratezi momentele importante.

Recenzii

Nota 
Calin 2020-01-18
ocamerabuna

Cameraisifacebinetreaba;specificatiilecamereisuntreale;eusuntfoartemultumitdeea;functioneazanumaicuaplicatiapetelefon;limbaenglezalanivelmediutrebuiecunoscuta;maitrebuieachizitionatuncardmicrosdcuclasaminima10;acestlucrucrestecostulfinal;

  Scrie-ti parerea!

  Scrie o recenzie

  70mai Dash Cam English Version

  70mai Dash Cam English Version

  English Version

  Accesorii

   3 alte produse in aceeasi categorie: