YI-ULCAMERA-16

YI Ultra Dash Camera

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

480,00 lei

Este foarte important să te simți confortabil și în siguranță atunci când conduci pe autostradă sau în oraș.  Tot mai multe persoane sunt conștiente de acest fapt și de aceea doresc să înregistreze tot ce se întâmplă în jurul lor atunci când se află la volan.  Aceste înregistrări pot fi folosite ca probă în caz de comitere a unor contravenții sau în caz de accidente.

Aceste înregistrări pot fi folositoare deoarece în multe situații este dificil de stabilit care este partea vinovată în cazul unui accident. Datorită camerei Yi Ultra Dash Camera utilizatorii își pot demonstra nevinovăția.  Să vedem cum funcționează.

Imagine de calitate

Xiaomi a făcut eforturi pentru a dota acest dispozitiv cu o imagine de calitate, camera  realizează fotografii și clipuri video spectaculoase, care permit observarea fără probleme a oricăror detalii dintr-un accident sau incident petrecut pe șosea.

Camera include un senzor de sensibilitate mare de 4 megapixeli, cu o rezoluție 7K, 2688 x 1520 pixeli,  30 de cadre pe secundă (fps) și o deschidere a diafragmei de 1.9. Aceste caracteristici  permit camerei să se adapteze la diferitele tipuri de iluminat din mediul exterior. De asemenea, se poate opta pentru alte două tipuri de rezoluție: 1920 x 1080 pixeli (FullHD), cu 60 fps și 1080 x 720 pixeli (HD), cu 30 fps.

Adaptabilitatea la lumină este foarte folositoare deoarece permite înregistrarea mai multor detalii, precum numerele de înmatriculare ale altor mașini aflate la câțiva metri distanță. Este important de menționat faptul că această cameră  are o lentilă de 140º, capabilă să cuprindă și să înregistreze tot ce se întâmplă pe șosea, pe trei benzi pe sens, fără să afecteze sau să distorsioneze calitatea imaginii.

Cea mai bună tehnologie de procesare și codificare

Tehnologia de codificare a camerei Yi Ultra Dash Camera funcționează la H.264, în timp real și permite comprimarea informației înregistrate în vederea reducerii latenței memoriei RAM și a epuizării capacității de stocare a dispozitivului. Se pot înregistra clipuri video 2.7K.

În ceea ce privește procesarea, această cameră funcționează cu un  procesor cu două nuclee ISP, care rulează la 1.25Ghz + 800 Mhz, iar unitatea de procesare FPU neon rulează la viteză mare. Memoria de execuție este 128M * 16 bits.

Stocare, ecran și alte aspecte

Yi Ultra Dash Camera poate înregistra și stoca o cantitate importantă de informație. Acest mic dispozitiv permite inserarea unui card microSD între 16 GB și 128 GB și poate înregistra pe distanțe lungi fără să fie necesară ștergerea informației.

Când se epuizează capacitatea de stocare, utilizatorul poate transmite conținutul pe alt dispozitiv. Acest lucru este foarte ușor de realizat, deoarece camera este compatibilă  cu sistemele iOS 8.0 și superior, și Android 4.1 și superior, prin intermediul aplicației  Yi Smart Dash Camera App. În plus, camera integrează Wi-Fi 802.11n, cu protocol wireless WPA2.

Camera are un ecran LCD de 2.7 inch și 960 x 240 pixeli, fiind perfect pentru a reproduce conținutul înregistrat și pentru a naviga printre opțiuni cu ajutorul celor 4 butoane intuitive.

Control vocal și activarea alertei

Xiaomi a dotat această cameră cu funcția de control vocal.  Fără să ridice mâinile de pe volan, utilizatorii pot comanda camerei să se deschidă, închidă, sau să înceapă să înregistreze. Astfel, camera poate fi activată ușor în situații de urgență, ca de exemplu, dacă utilizatorul dorește să înregistreze numerele de înmatriculare ale unui alt autovehicul.

În cazul în care se întâmplă ceva neprevăzut pe șosea, iar utilizatorul nu are timp să dea comanda de activare, camera pornește automat datorită unui senzor de gravitate cu 3 axe.

Această caracteristică  permite captarea întregii secvențe de coliziune și strângerea probelor necesare. În plus,  se poate alege nivelul de sensibilitate al senzorului, care poate fi mare, medie sau redusă, în funcție de modul de conducere al utilizatorului.

Design și alte caracteristici

Yi Ultra Dash Camera este de culoare gri cu pătrățele albe, cu un design elegant care se integrează perfect în linia estetică a autovehiculului. Cu finisaje rectangulare și un corp din material SABIC ignifug și ventilație inclusă, camera a fost gândită să funcționeze chiar și în cele mai călduroase zile ale anului când temperatura din mașină poate crește foarte mult. În general, camera poate funcționa la o temperatură între  -10ºC și 60ºC.

Datorită adezivului 3M, camera poate fi așezată și va rămâne stabilă pe orice suprafață. Interfața de alimentare este 5V/2A prin Micro USB, însă camera incorporează și o baterie litiu cu capacitatea de 400mAh.

Pe lângă cameră, în pachet mai este inclus un card SD de 16 GB, ventuza și adezivul pentru instalarea la bord, un USB cu două porturi, un cablu Micro USB și un manual de utilizare.

Mai multe informatii

Pagina oficială a YI Ultra Dash Camera

In cutie este inclus un card de memorie MicroSD de 16GB

Recenzii

Nota 
Adi 2021-02-17
Camera ok

Calitate bună a imaginii dar unghiul de 140 de grade, este cam mic(am avut de 165 și e diferență mare) cardul cu care vine cadou este de jucarie????, merge sacadat.

  Nota 
  Dan M 2020-02-20
  super, cu mici probleme

  rezolutie f buna, se monteaza usor, cablu lung si mufa solida. foarte bun. sunetul se aude cam prost cu un bazait peste si wifi-ul nu se conecteaza tot timpul la telefon, dar in rest isi face treaba f bine.

   Nota 
   Catalin C 2020-02-20
   Mulțumim

   Face exact ce spune, foarte mulțumit.

    Nota 
    Alexandru 2020-02-11
    Super

    Foarte Multumit

     Scrie-ti parerea!

     Scrie o recenzie

     YI Ultra Dash Camera

     YI Ultra Dash Camera

     3 alte produse in aceeasi categorie: