CA-QI

Încărcător fără fir Xiaomi Qi

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

140,00 lei

Xiaomi este pasionat de baterii și de dispozitivele cu autonomie mare, astfel a creat un produs pentru iubitorii de tehnologie care nu doresc să depindă de cabluri și prize. Xiaomi Wireless Charger (Universal Fast Charge Edition) este propunerea gigantului asiatic pentru ca utilizatorii să își poată folosi smartphone-urile și gadget-urile fără griji.

Caracteristicile încărcătorului

Dacă luăm în considerare varietatea dispozitivelor de pe piață, precum și diversele cerințe energetice ale acestora, este evident faptul că un încărcător standard, universal, fără fir este o bijuterie pentru iubitorii de tehnologie. Acest dispozitiv se adaptează nevoilor diferitelor telefoane și gadget-uri.

Există trei mari categorii de încărcare fără fir Qi în funcție de viteză. Anumite telefoane mobile se limitează la 5 wați, în timp ce altele, precum Xiaomi Mix 2S ajung la o încărcare rapidă de 7.5 wați. În prezent cea mai rapidă încărcare se realizează la 10 wați. Fabricantul chinez a dotat încărcătorul cu recunoaștere inteligentă astfel încât, în funcție de smartphone-ul pus la încărcat, să poată alege între diversele posibilități de încărcare și ieșirile corespunzătoare:

 • 5V/1A, ieșire DNE (0 W)
 • 5V/2A-2.4A, ieșire 5 W
 • Cu încărcător QC2/3, ieșire 7.5-10W
 • Pentru terminale din categoria intermediară, ieșire 7.5W
 • Pentru terminale care permit încărcare rapidă fără fir, ieșire 10 W

Cum funcționează încărcătorul  wireless de la Xiaomi?

Așezați ușor dispozitivul pe suprafața încărcătorului Xiaomi Qi și verificați dacă lumina se menține aprinsă. Dispozitivele pot fi încărcate cu sau fără husă deoarece distanța de recunoaștere este 4 mm.

În momentul în care se aprinde încărcătorul, lumina va pâlpâi de trei ori pentru a indica că s-a aprins corect.  Este important să fiți atenți la felul în care luminează încărcătorul, în caz de eroare sau de intrare în modul protecție, lumina este intermitentă. Dacă dispozitivul detectează faptul că ceva nu este în regulă, poate regla puterea pentru a evita supraîncălzirea și scurtcircuitele.

Un design inteligent

Datorită felului în care a fost construit, acest încărcător wireless poate recunoaște cerințele de încărcare a fiecărui dispozitiv.  Încărcătorul are o suprafață de metal, mai concret, din aluminiu cu un strat de silicon care împiedică căderea sau deplasarea nedorită a dispozitivului încărcat.

Recenzii

Nota 
Paula 2021-09-30
Foarte multumit

Foarte bun !!!!!!

  Scrie-ti parerea!

  Scrie o recenzie

  Încărcător fără fir Xiaomi Qi

  Încărcător fără fir Xiaomi Qi

  30 alte produse in aceeasi categorie: