YEE-WCNIGHT

Yeelight Wireless Charging Nightlight

Produs nou

Avertizare: Ultimele articole în stoc!

169,00 lei

De ani de zile Xiaomi depune eforturi pentru a aduce tehnologia viitorului în casele clienților săi.  Yeelight Wireless Charging Nightlight este o lampă cu LED demontabil, frumoasă, minimalistă, care se remarcă prin cele două funcții îndeplinite: iluminat și încărcător de telefon mobil.

Cum funcționează?

Acest dispozitiv are o bază de încărcare wireless, plană, de 10W, cu tehnologie de încărcare rapidă. Pe această bază se află o mică lampă LED de 2700K/5000K care permite iluminarea oricărui colțișor. În plus, lampa LED este demontabilă, adică baza magnetică  care funcționează ca încărcător se poate scoate și folosi separat, cu o autonomie de 11 ore.

Lampa este ușor de manevrat și poate fi așezată oriunde, pe birou, pe brațul canapelei sau pe hol, unde poate fi folosită ca lumină de veghe pe durata întregii nopți. Este important de menționat faptul că lumina emisă de această lampă este “eye-friendly”, adică nu afectează vederea sau ochii utilizatorilor.

Alte detalii despre baza de încărcare

Yeelight Wireless Charging Nightlight dispune de un port de încărcare MicroUSB și un cablu USB de un metru lungime. În plus, dispune de un sistem de protecție care evită supraîncărcarea și închide automat dispozitivul  dacă detectează obiecte metalice externe, precum chei sau foarfeci. Bineînțeles că integrează o lumină de notificare referitoare la încărcarea bateriei.

Unul din avantajele acestui mic dispozitiv de încărcare și iluminat este faptul că este compatibil cu majoritatea terminalelor, precum iPhone de 7.5W (8, 8Plus, X, XS, XS MAX, XR), Samsung de 10W (S6, S6 Edge, S6 Edge+, Note 5, S7, S7 Edge, S8, S8+, S9, S9+ și Note 8),  Xiaomi MIX 2S, MIX 3 și  Huawei MATE 20 PRO.

Mai multe informatii

Pagina oficială a Yeelight Wireless Charging Nightlight

Recenzii

Nota 
Nicolae 2020-02-23
Excelent

Merita

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Yeelight Wireless Charging Nightlight

    Yeelight Wireless Charging Nightlight

    30 alte produse in aceeasi categorie: