CA-ROIDMI-CAR-DUAL

Xiaomi Roidmi Car Dual Charger

Produs nou

Avertizare: Ultimele articole în stoc!

80,00 lei

Datorită multiplelor funcții pe care le îndeplinesc, smartphone-urile au devenit indispensabile  în viața de zi cu zi. Dorim să fim mereu conectați, însă bateria telefonului nu rezistă întotdeauna și trebuie să fim pregătiți pentru orice situație neprevăzută. De aceea, Xiaomi a creat încărcătorul auto Roidmi Car Dual Charger. Acest mic gadget îndeplinește mai multe funcții, să vedem ce caracteristici are.

Specificațiile încărcătorului auto dual

Acest încărcător dispune de doua porturi USB, astfel ca vei putea sa încarci doua dispozitive în același timp.În acest fel putem conta pe telefonul mobil chiar și în timpul călătoriilor lungi. Încărcătorul dispune de tehnologie Qualcomm Încărcare Rapidă 2.0, reprezentând o soluție rapidă și satisfăcătoare de încărcare a diverselor dispozitive. În plus, Roidmi Car Dual Charger funcționează și ca brichetă auto, atingând o temperatură de aprindere de până la 750 centigrade.

Funcționalitate și design Roidmi Car Dual

Nu este un secret faptul că materialele folosite reflectă calitatea unui produs. În acest fel, Xiaomi a creat un încărcător auto dual din oțel inoxidabil, rezistent la șocuri, cu înveliș din plastic. Dispune de o putere de 120 de wați și curent de ieșire de 8 amperi. În ceea ce privește voltajul, încărcătorul are intrare de 12-24 V / 2.4 A și ieșire de 5 V / 2.4 A.

Recenzii

Nota 
Alexandru 2020-02-23
Excelent

Produsul este foarte bun

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Xiaomi Roidmi Car Dual Charger

    Xiaomi Roidmi Car Dual Charger

    30 alte produse in aceeasi categorie: