CA-5USB

Încărcător Xiaomi 5 porturi USB

Produs nou

Avertizare: Ultimele articole în stoc!

200,00 lei

În fiecare zi folosim mai multe aparate electronice precum telefonul mobil, laptop, tablete, smartwatch-uri, camere video, baterii portabile etc. Majoritatea acestor dispozitive se încarcă printr-un port USB. Deoarece își dorește să îmbunătățească autonomia tuturor acestor produse, Xiaomi a creat un încărcător cu cinci porturi USB care permite conectarea mai multor dispozitive în același timp, în mod ordonat și comod, așa cum își dorește orice iubitor de tehnologie.

Ce tip de USB oferă?

Acest gadget de la Xiaomi se adaptează necesităților fiecărui dispozitiv pe care dorim să-l încărcăm și oferă diverse posibilități de transmitere a curentului electric. În primul rând, pentru gadget-urile obișnuite, încărcătorul dispune de patru porturi de ieșire USB-A de 5V și 4.8A. O ieșire de tip A permite utilizatorilor să aleagă între mai multe variante de încărcare: 5V-3A, 9V-2A, 12V-1.5A. De asemenea, gigantul asiatic rezervă un port cu ieșire pentru dispozitivele de tip C, care permite utilizatorilor să aleagă între: 5V-3A, 9V-2A și 12V-1.5A

Caracteristicile încărcătorului Xiaomi

Xiaomi a evitat disputele dintre iubitorii de Android și iOS și a creat un încărcător compatibil cu ambele sisteme de operare. Pe lângă smartphone-uri, cu acest dispozitiv se pot încărca alte gadget-uri precum boxe portabile, căști, tablete, e- book readere, adică orice terminal care are un port USB A sau C. În plus, aceste porturi sunt compatibile și cu sistemul Qualcomm Quick Charge 3.0, iar utilizatorii vor observa o viteză mai mare de încărcare la dispozitivele care dispun de această tehnologie.

Pe primele locuri din lista de priorități a gigantului asiatic se află siguranța utilizatorilor. De aceea, acest încărcător poate fi folosit fără grijă deoarece toate cele cinci porturi dispun de protecție contra oricărui tip de daune. Cu o greutate de 184 grame și dimensiuni de 11.00 x 8.00 x 2.00 cm, gadgetul funcționează la o temperatură între 0ºC și 40ºC.

Un design caracteristic firmei Xiaomi

Toate produsele fabricate de gigantul asiatic se remarcă prin design. Încărcătorul Xiaomi are un corp alb, simplu și minimalist, elemente caracteristice fabricantului. Aspectul îngrijit și modern este completat de patru piciorușe antialunecare poziționate pe partea interioară pentru a evita deplasarea pe suprafață și căderea. În plus, dispune de un cablu de 1 metru lungime care lasă libertate de mișcare. Deoarece este fabricat din plastic, corpul încărcătorului nu se încălzește indiferent de câte dispozitive conectăm în același timp.

Model: CDQ06ZM.

Recenzii

Scrie o recenzie

Încărcător Xiaomi 5 porturi USB

Încărcător Xiaomi 5 porturi USB

30 alte produse in aceeasi categorie: