MIJIA-THERMHYGRO

Mijia Thermometer Hygrometer

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

33,00 lei

55,00 lei taxe incluse

-40%

Preţ redus!

Mijia Thermometer Hygrometer

un termometru digital, fără fir, inteligent și multifuncțional. Xiaomi include în catalogul său un nou dispozitiv inteligent, precis și cu performante excelente. Vrei să știi care este temperatura și umiditatea din casa ta, acest produs este ideal pentru tine.

Care sunt funcțiile sale?

Consum scăzut

Dispozitivul funcționează în baza unei baterii litiu de tip buton. Dacă consumul se menține stabil, bateria poate avea o autonomie de aproximativ 1 an. Toate acestea sunt posibile datorită unui ecran digital LED cu consum scăzut.

Senzor de înaltă precizie

Măsoară temperatura de la 0ºC până la 60ºC.  În cazul umidității, frecvența de măsurare variază de la 0 % până la 99 %. Ambele  măsurători  prezintă o margine de eroare de 0,1ºC/%.

Funcții inteligente

Un accesoriu inteligent capabil să se conecteze cu alte dispozitive de domotică de la Xiaomi. Utilizatorii pot programa mai multe aparate în același timp prin intermediul aplicației Mi Home sau prin Bluetooth.

Adaptarea la mediu

Când este conectat la diverse electrocasnice, Mijia Thermometer Hygrometer se adaptează la mediul înconjurător în funcție de temperatura și gradul de umiditate setate de utilizator. Când condițiile de mediu se modifică, dispozitivele conectate vor porni automat (de exemplu, centrala termică va porni în funcție de temperatura setată).

Modul bebe

În plus, termometrul dispune de modul bebe, special creat pentru a-i proteja pe cei mici. Prin intermediul aplicației, utilizatorii vor putea primi indicații pentru a crea un mediu adaptat la nevoile bebelușilor.

În concluzie, cu ajutorul unui smartphone vei putea obține în mod automat o ambianță primitoare în casa ta. Toate acestea sunt posibile datorită unui mic dispozitiv inteligent cu design atrăgător.

Nota:

Baterii CR2032 este inclusa in cutie.

Model LYWSD03MMC

Recenzii

Nota 
sorin s 2022-01-17
discrete, micute

am cumparat a doua generatie de senzori, am si un senzor din parima care este mai mare dar si mai lizibil. se conecteaza usor in aplicatia Xiaomi Home. Inca nu inteleg de ce sint atit de greu de citit din afara retelei wifi, daca doresti sa vezi ce temperatura si umiditate ai in casa. la pretul care sint merita cumparate.

  Nota 
  Cristian M 2022-01-10
  Pret/calitate foarte bun

  Precizie buna

  • 1 din 1 persoane au considerat aceasta recenzie utila.
  Nota 
  Liviu N 2022-01-07
  Termometru

  Foarte bun,merita 33 lei

   Nota 
   Mihaela 2021-07-26
   Caldura mare...

   Am luat mai multe. Foarte bune pentru pus in fiecare camera sau in locurile unde vrei sa monitorizezi temperatura. Se leaga extrem de usor la Mi Home, au un mic grafic de variatie, permit automatizarea casei prin pornirea sau oprirea altor device-uri din MI Home

   • 1 din 1 persoane au considerat aceasta recenzie utila.
   Nota 
   Daniel S 2021-07-18
   util

   este precis si este foarte mic ceea ce pentru mine este un plus

    Nota 
    Florin 2021-02-16
    Excelent

    Un produs excelent

     Nota 
     Voicu 2021-02-16
     Foarte multumit

     Indica bine temperatura si umiditatea. Foarte ok se conecteaza imediat

      Scrie-ti parerea!

      Scrie o recenzie

      Mijia Thermometer Hygrometer

      Mijia Thermometer Hygrometer

      30 alte produse in aceeasi categorie: