CIGA Design D009

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

740,00 lei

Gigantul asiatic depune eforturi pentru a fi prezent în toate domeniile electronicii. Calitatea produselor și valorile transmise îl ajută să triumfe în aproape toate domeniile, mai ales în segmentul ceasurilor. O lansare de produs foarte așteptată a fost Xiaomi CIGA Design D009, un ceas care impresionează prin design, inovare și îndrăzneală. Pe lângă aspect, ceasul dispune de o serie de specificații surprinzătoare și satisfăcătoare.

Avangardism și prestigiu: un design premiat

Xiaomi CIGA Design D009 se remarcă mai ales prin design, astfel încât a câștigat prestigiosul premiu Reddot Design Award în anul 2017. Acest ceas a renunțat la clasicele sfere, are o carcasă pătrată cu partea din spate din sticlă transparentă. În acest fel, utilizatorii pot observa în detaliu cum funcționează mecanismele din interiorul ceasului. Limbile ceasului au vârfurile de culoare roșie pentru a putea fi diferențiate de panorama de fond, iar acest detaliu potențează stilul inovator.

Xiaomi CIGA Design D009 este creat dintr-un aliaj de oțel inoxidabil 316L, astfel încât nu este doar un ceas elegant, ci și foarte rezistent. În plus, este rezistent la umiditate (rezistă la 3 atmosfere) și praf. Sticla prismei este fabricată din safir cu grosimea de 1.2 mm. Ceasul este disponibil pe negru și argintiu și are două curele interschimbabile, una din piele și una din oțel inoxidabil.

Caracteristicile ceasului CIGA Design D009

Pe lângă designul unic de pe piață, ceasul are niște caracteristici tehnice care asigură o funcționare eficientă și durabilă. Limbile ceasului au frecvență de oscilație de 21.600 mișcări pe oră și incorporează tehnologie PVD bazată pe ioni. Dimensiunile sunt de 40x40 mm în diametru și 245 mm lungime. Lățimea brățării este 22 mm, iar greutatea produsului depinde de cureaua utilizată: 78 de grame dacă este folosită cureaua de oțel inoxidabil și 49 de grame în cazul curelei de piele.

Recenzii

Nota 
Lenuta 2021-09-30
Recomand

Excelent

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    CIGA Design D009

    CIGA Design D009

    18 alte produse in aceeasi categorie: