Amazfit Neo

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

144,00 lei

Xiaomi prezintă noul său ceas inteligent, Amazfit Neo. Cu monitorizarea ritmului cardiac, monitorizarea somnului, o baterie de lungă durată și un afișaj mereu activ, această nouă lansare a mărcii chinezești este încărcată cu funcții foarte avansate.

Totuși, ceea ce ne frapează cel mai mult la acest nou model Amazfit este designul său. Este uniunea perfectă între un design retro, care amintește de un ceas vechi, cu cea mai nouă tehnologie inteligentă.

Vrei să știi totul despre Amazfit Neo?

Un ceas inteligent cu design retro

Designul acestui nou smartwatch se bazează pe o estetică și caracteristici funcționale retro. Ecranul are patru laturi și patru butoane care vă vor permite să navigați prin toate funcțiile ceasului. Totul este versatilitate.

În plus, ecranul lui Amazfit Neo funcționează cu tehnologie mereu vizibilă. Datorită consumului redus de energie, îți poți vedea ceasul în orice moment cu o claritate totală, chiar și în cele mai luminoase medii. Are și modul lift-to-activate, cu o singură mișcare a încheieturii, vei avea Amazfit-ul activat și toate informațiile la îndemână.

Care sunt funcționalitățile Amazfit Neo?

Această nouă lansare a Xioami ne permite să obținem informații foarte valoroase și să ne monitorizăm starea de sănătate și, de asemenea, starea noastră fizică, cu o mulțime de funcții de monitorizare.

Ca și alte ceasuri inteligente Amzafit, acest model are integrat senzorul Bio Tracker PPG. Cu acest senzor îți poți monitoriza ritmul cardiac în timp real și vei primi alerte atunci când există înregistrări neobișnuite.

Sistemul inovator de evaluare a sănătății PAI este disponibil și cu Amazfit Neo. Îți vei monitoriza starea de sănătate prin scorul PAI, care se bazează pe propriul ritm cardiac și înregistrează toate tipurile de activitate pe care le faci. Complet personalizat.

Cu aceste tehnologii inteligente vei avea la dispozitie si alte tipuri de functionalitati avansate. De exemplu, o urmărire a sporturilor pe care le practicați în timp real și o analiză cuprinzătoare a rapoartelor sportive.

De asemenea, puteți urmări calitatea somnului și fazele acestuia, Amazfit Neo vă va oferi informații atât despre faza rem, cât și despre micile pui de somn. Trebuie doar să dormi cu ceasul pornit, Amazfit se va ocupa de restul.

Dacă sincronizezi ceasul inteligent, vei primi toate notificările importante pe încheietura mâinii tale. Mesaje text, e-mailuri, notificări de apel și multe altele, fără a fi nevoie să mergeți la telefonul mobil.

Caracteristicile lui Amazfit Neo: mare autonomie și submersibil

Bateria lui Amazfit Neo este un alt dintre punctele sale forte. Cu o autonomie excelentă poți ajunge la 28 de zile de viață a bateriei cu o singură încărcare. Incredibil de adevărat?

Dar, de asemenea, dacă activezi modul puternic de economisire a energiei, pot trece până la 37 de zile fără să fii nevoit să-ți încarci dispozitivul.

In fine, nu putem sa nu mentionam ca este un model submersibil de 50 de metri. Datorită carcasei sale rezistente și curelei PUR, puteți duce Amazfit Neo oriunde, este foarte rezistent în medii nefavorabile.

Dacă ești pasionat de estetica retro a anilor 80 și îți place să te bucuri de cele mai noi tehnologii, nu poți rata ocazia de a purta un Amazfit Neo la încheietura mâinii.

Recenzii

Nota 
cristi 2021-12-29
Excelent. Merita banii.

Produs bun, Smartwatch foarte simplu.

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Amazfit Neo

    Amazfit Neo

    18 alte produse in aceeasi categorie: