MIBRO-AIR

MiBro Air

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

229,00 lei

Noul Xiaomi MiBro Air este un smartwatch sport, cu un aspect foarte elegant, ecran tactil, 12 moduri sport și autonomie mare.

Dar asta nu este tot, acest nou smartwatch are nenumărate caracteristici și funcționalități. Va fi marele tău aliat în îngrijirea sănătății tale și în monitorizarea sporturilor tale preferate.

Vrei să afli mai multe?

Design modern, ultra-subțire

În ceea ce privește designul, MiBro Air este un dispozitiv ușor și elegant. Este realizat din materiale foarte rezistente care realizeaza un finisaj perfect al carcasei.

În plus, are un proces de lustruire CNC și o acoperire cu un strat de nisip fin. Cu aceasta, se obțin proprietăți anti-alunecare, anti-amprentă și anti-zgârieturi.

Personalizează-ți MiBro Air cu diferite posibilități de modele de cadran sau chiar punând imaginea care îți place cel mai mult din galeria ta. În plus, poți schimba cureaua oricând dorești, cu sistemul de cârlig ușor alege culoarea și materialul pe care ți le dorești pe cureaua ceasului tău inteligent.

Caracteristici MiBro Air

Una dintre principalele caracteristici ale noului model de smartwatch Xioami MiBro Air este ecranul său tactil.

Are un ecran tactil TFT circular de 1,28 inchi, cu o rezoluție de 240 x 240 pixeli. Astfel se obține culori mai realiste, o viziune mai clară și o tranziție mai naturală între imagini, chiar și în cele mai luminoase scenarii.

În ceea ce privește autonomia acestui smartwatch, datorită ușurinței și bateriei optimizate, acesta poate rezista până la 10 zile, folosind toate funcționalitățile sale. Și până la 25 de zile în modul de așteptare.

În plus, ceasul MiBro Air are o rezistență la apă IP68 care va rezista la ploaie și la stropii ocazionale. Nu vă fie teamă să o udați.

Ce îmi oferă ceasul inteligent MiBro Air?

Datorită senzorului optic de urmărire biologică BioTracker PPG și unui algoritm inteligent avansat, vei putea ști totul despre starea ta de sănătate. Ritmul cardiac va fi monitorizat timp de 24 de ore și vă va alerta dacă există înregistrări nesănătoase.

MiBro Air vă oferă, de asemenea, urmărirea și monitorizarea somnului. Ce inseamna asta?

Că vei avea la dispoziție o analiză precisă despre etapele tale de somn și calitatea odihnei tale. În plus, ceasul inteligent vă va oferi sugestii pentru a vă maximiza odihna și performanța.

Cu cele 12 moduri de antrenament sportiv, inclusiv alergare, mers pe jos, iaurt sau eliptică, printre altele, îți poți controla activitatea și condiția fizică. De acum încolo vei fi mai eficient în antrenamente.

Dacă toate acestea ți se par puține, ar trebui să știi și că poți sincroniza ceasul inteligent cu dispozitivul tău. Datorită acestei interconexiuni, veți putea vedea notificări ale apelurilor primite, evenimente din calendar sau alarme.

Toate datele tale în aplicația MiBro Fit

Cu smartwatch-ul MiBro Air poți descărca aplicația MiBro Fit, care se va sincroniza cu smartwatch-ul tău și va colecta toate datele din antrenamentele tale.

Vă va permite să vedeți într-un mod mai exhaustiv toate informațiile despre starea dumneavoastră de sănătate și progresul antrenamentului dumneavoastra generând statistici.

Cu MiBro Air vă puteți stabili obiective și le puteți îndeplini. Vei avea tot ce ai nevoie la încheietura mâinii.

Recenzii

Nota 
Mihai 2021-12-29
Recomand

Excelent. Produs conform descrierii

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    MiBro Air

    MiBro Air

    18 alte produse in aceeasi categorie: