Xiaomi Mi Watch

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

1 175,00 lei

În ultimul deceniu majoritatea persoanelor s-au obișnuit să folosească zilnic diverse gadget-uri și să profite de funcțiile acestora pentru a-și face viața mai simplă și mai confortabilă.  Un dispozitiv care ajută sportivii în timpul activităților fizice este Xiaomi Mi Watch, un ceas inteligent, foarte performant, cu multe funcții utile și un raport calitate – preț excepțional.

Funcțiile ceasului Xiaomi Mi Watch

Xiaomi Mi Watch dispune de zece moduri sportive diferite, în funcție de tipul de activitate fizică realizată de utilizator, printre care se numără escalada, natația și joggingul.  Informațiile referitoare la exercițiul fizic sunt măsurate cu precizie datorită celor șase axe ale ceasului, a barometrului, a senzorului geomagnetic, a busolei și a celor trei senzori de localizare.

În acest fel, ceasul permite măsurarea și înregistrarea informațiilor referitoare la caloriile arse, lumină ambientală, numărul de pași și puls; de asemenea, ceasul monitorizează orele de somn și nivelul de stres, informând utilizatorul în cazul în care depășește limita recomandată. În acest fel, Xiaomi Mi Watch este de folos utilizatorilor  nu doar pentru realizarea de activități fizice, ci și pentru menținerea stării de sănătate.

Ecranul și designul ceasului

Ceasul are un ecran AMOLED, de 1.78 inch și o rezoluție de 368 x 448 pixeli. În plus, la fel ca și predecesorii săi, acest dispozitiv dispune de un strat de protecție Gorilla Glass 3, rezistent la zgârieturi și la șocurile inerente din timpul activităților  fizice. Corpul ceasului este fabricat din ceramică, cu finisaje de aluminiu, disponibil în două culori: negru și argintiu. Dimensiunile sunt de 44.69 x 36.92 x 12.28, iar greutatea este de 44 grame.

Caracteristici tehnice: performanță și alte elemente

Xiaomi Mi Watch are un procesor Snapdragon 3100, cu ajutorul căruia multiplele sale funcții sunt îndeplinite în mod fluid și eficient. Memoria RAM de 1 GB și capacitatea de stocare internă de 8 GB permit înregistrarea datelor adunate în timpul monitorizării exercițiului fizic. Bateria de 570 mAh garantează funcționarea continuă timp de 36 de ore.

Mi Watch de la Xiaomi funcționează cu interfața MIUI For Watch, astfel încât utilizatorii își pot personaliza ceasul în funcție de gusturi și necesități.

Recenzii

Nota 
Madalin 2020-03-23
Foarte Multumit

Foarte bun

  • 0 din 1 persoane au considerat aceasta recenzie utila.

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Xiaomi Mi Watch

Xiaomi Mi Watch

18 alte produse in aceeasi categorie: