Amazfit GTR 3 Pro

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

1 125,00 lei

Amazfit GTR 3 Pro este ceasul inteligent de ultimă generație care este aici pentru a ocupa centrul atenției în viața de zi cu zi. Sub sloganul Smart Health, wearable-ul îți oferă o nouă abordare a vieții bazată pe monitorizarea sănătății, datorită unei serii de funcții care i-au făcut pe iubitorii de tehnologie să se îndrăgostească.

Un angajament față de eleganță și confort pe care îl vom vedea în profunzime.

Design premium al Ceasului Inteligent Amazfit GTR 3 PRO

Fabricat din aluminiu și cu o carcasă de 46 de centimetri, acest ceas se alătură tendinței cadranelor mari. Este însă un dispozitiv ușor și relativ subțire, cu o grosime de doar 11 milimetri și o greutate de 32 de grame.

Cu aceste caracteristici, ceasul reușește să transmită senzații foarte bune la atingere, dar și ochiului, poziționându-se ca un accesoriu premium simbol al eleganței și al bunului gust. Dovadă în acest sens este designul sferei sale, cu un ecran AMOLED de 1,45 inci (480 x 480 pixeli), ale cărui culori amintesc de irisul unui ochi, care s-a îndrăgostit de mulți utilizatori din întreaga lume.

Xiaomi a optat și pentru o curea neagră de fluoroelastomer, un material moale, cauciucat, foarte plăcut la atingere. Extragerea acestuia este foarte simplă, așa că este posibil să o schimbați cu alta dacă preferați o altă culoare.

Coroana sa rotativă vă permite să defilați prin meniul aplicației și, apăsând-o mai mult timp, alegeți aplicația pe care doriți să o deschideți.

Baterie, sistem de operare și conectivitate

Amazfit GTR 3 Pro are o baterie de 450 mAh, care vă permite să vă bucurați de dispozitiv timp de 12 zile fără încărcare, deși va depinde și de modul în care utilizați dispozitivul și de câți senzori aveți activi zilnic.

În ceea ce privește sistemul de operare, acesta funcționează cu Android 7.0 sau mai mare, și cu iOS 12, iar la nivel de conectivitate are WiFi 2.4 GHz și Bluetooth 5.0.

Caracteristici ale lui GTR 3 Pro: un angajament față de sănătate

O selecție de senzori fac din Amazfit GTR 3 Pro un dispozitiv extrem de funcțional. Senzorul Bio Tracker 3.0 PPG are șase fotodiode și două LED-uri, permițându-vă să gestionați diferite valori de sănătate: ritmul cardiac, nivelul de oxigen din sânge, somnul, nivelul de stres, respirația...

Aparatul oferă toate aceste informații în timp real, putând alege intervalele de timp de care să țină cont. De exemplu, ritmul cardiac poate fi măsurat în fiecare minut, la fiecare zece minute sau la fiecare jumătate de oră. Este adevarat ca, cu cat frecventa este mai mare, cu atat consumul bateriei va fi mai mare si prin urmare autonomia va scadea.

In cazul oxigenului din sange se poate masura in timp real, si este o metrica foarte interesanta pentru iubitorii de drumetii, alpinism sau alpinism si, in general, pentru cei care practica sport in zone inalte. Deși acest senzor atinge punctul maxim de eficacitate noaptea, când încheietura mâinii nu se mișcă.

Alte funcții: sport și apeluri

In plus, are o rezistenta la apa de 5 ATM, cu care se poate purta la inot, surfing, snorkeling... Sau pur si simplu pentru a face baie in mare sau in piscina.

Accelerometrul, giroscopul, senzorul geomagnetic, senzorul barometric, senzorul de lumină ambientală, senzorul de temperatură... Acestea sunt alte elemente pe care le încorporează acest ceas inteligent, precum și diferitele sale funcții de geo-poziționare: GPS, GLONASS, Glileo , BDS, QZSS … Pentru a oferi o experiență completă, premium și complet monitorizată.

Microfoanele dispozitivului vă permit să înregistrați note vocale și chiar să răspundeți la apeluri, deoarece difuzorul este în stânga, ceea ce vă permite să ascultați alte persoane, precum și să ascultați muzică.

Pe scurt, este un dispozitiv foarte satisfăcător la nivel funcțional care, în plus, transmite o experiență de utilizator premium și elegantă.

Recenzii

Scrie o recenzie

Amazfit GTR 3 Pro

Amazfit GTR 3 Pro

18 alte produse in aceeasi categorie: