Amazfit GTS 2

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

820,00 lei

Marca de ceasuri inteligente Xiaomi își lansează Amazfit GTS 2, remarcat prin designul său stilizat și elegant și pentru calitatea înaltă a ecranului său.

Ecranul AMOLED cu densitate de pixeli de 341 dpi vă oferă o experiență de culoare mult mai clară, mai realistă și mai vii, care garantează o mare lizibilitate. Nimic de invidiat celor mai bune ecrane de pe piață.

În ceea ce privește designul, Xiaomi prezintă un smartwatch foarte elegant, cu sticlă curbată 3D edge-to-edge, acoperită cu carbon sau DLC pentru a obține un ecran rezistent la zgârieturi și uzură.

Se va adapta perfect gusturilor tale deoarece este disponibil in trei culori: desert gold, urban gri si midnight black. În plus, puteți personaliza toate sferele!

Monitorizarea completă a sănătății și fitness-ului dumneavoastră

Ceasul inteligent Xiaomi are cel mai recent senzor optic de biostracking PPG Bio TrackerTM 2 de înaltă precizie încorporat pentru a vă ajuta să efectuați un control complet al stării de sănătate. Dar ce pot face cu Amazfit GTS 2?

Datorită senzorului său optic puternic, ceasul dumneavoastră vă oferă măsurarea saturației de oxigen din sânge, un indicator foarte important pentru sănătatea noastră. Cu urmărirea ritmului cardiac 24 de ore, GTS 2 vă va monitoriza ritmul cardiac pe tot parcursul zilei și vă va trimite avertismente atunci când măsurătorile nu sunt sănătoase.

De parcă acest lucru nu ar fi de ajuns, ceasul inteligent are încorporat un sistem de evaluare Pai Health, adică vei obține un scor asupra condiției tale fizice în funcție de ritmul cardiac, timpul de exercițiu și alte date total personalizate.

Somnul și stresul sunt foarte importante pentru sănătatea noastră, deși uneori păcătuim că nu acordăm prea multă atenție acestor aspecte. Din acest motiv, cu Amazfit GTS 2 poți monitoriza calitatea somnului, cu analiza somnului și fazelor de somn. De asemenea, puteți măsura nivelul de stres pe parcursul zilei. Totul cu scopul de a vă îmbunătăți performanța.

Baterie de lunga durata

Noul Amazfit GTS 2 are o baterie mare de 246 mAh, care poate dura până la 7 zile cu utilizare normală, cu controlul ritmului cardiac, controlul somnului și asistentul vocal activat. Dacă, în schimb, preferați să îi oferiți o utilizare de bază, fără o conexiune bluetooth, GTS-ul dvs. 2 va avea o autonomie de până la 20 de zile.

Vă puteți bucura de apeluri Bluetooth continue timp de până la 5 ore cu Amazfit conectat la telefon și până la 25 de ore de GPS neîntrerupt.

Alte caracteristici ale Amazfit GTS 2

Puteți avea muzica preferată la încheietura mâinii, deoarece Amazfit GTS 2 vă permite să stocați și să redați lista dvs. de melodii. În plus, puteți primi apelurile telefonice direct către ceas prin Bluetooth și vă puteți bucura de noul asistent vocal offline, cu Alexa integrat.

Cu 90 de moduri sportive încorporate și recunoaștere inteligentă a sporturilor, ceasul inteligent va crea un raport analitic asupra planului de exerciții. Îl poți folosi pentru alergare în aer liber, alpinism, ciclism și chiar înot datorită rezistenței sale la apă de 5 ATM.

Toate sunt avantaje cu Amazfit GTS 2: controlează-ți sănătatea de la încheietura mâinii cu un stil de invidiat. Te înscrii?


Recenzii

Nota 
Andrei 2021-12-29
Multumit

Baterie buna. Report calitate. Pret bun.

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Amazfit GTS 2

    Amazfit GTS 2

    18 alte produse in aceeasi categorie: