Amazfit GTS 2e

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

548,00 lei

Amazfit GTS 2e este noua generație de ceasuri inteligente de la Xiaomi. Cu tehnologii inteligente care vă vor permite să faceți tot ce aveți nevoie de la ceas.

Este un dispozitiv care se remarcă, în principal, prin finețe și lejeritate. De asemenea, are un ecran HD AMOLED mereu vizibil și o durată excelentă de viață a bateriei.

Veți putea să urmăriți complet starea dumneavoastră de sănătate și să vă bucurați de toate avantajele unui asistent vocal, deoarece are Alexa integrat.

Calitate excelentă a ecranului într-un design subțire și elegant

Amazfit GTS 2e ni se prezintă ca un dispozitiv simplu, subțire și ușor, dar cu o mare putere. Are curbe foarte subtile în corpul său din aliaj de aluminiu, ceea ce îl face foarte ușor și confortabil la încheietura mâinii.

Ceea ce este cel mai frapant la designul acestui nou smartwatch este sticla de la margine la margine. Ecranul are o sticlă curbată 2.5D cu un strat de vid care face suprafața din sticlă anti-amprentă și rezistentă atât la zgârieturi, cât și la uzură.

Acest nou model GTS 2 are un ecran HD AMOLED de 1,65 inci cu o densitate de pixeli de 341 dpi. Este un ecran complet clar și realist, culorile sunt foarte vii și îți vei putea vedea clar ceasul în orice moment, indiferent de lumina din jur.

Este disponibil in trei culori diferite, alege-o pe cea care te reprezinta cel mai bine intre negru obsidian, verde salvie si liliac. De asemenea, puteți personaliza toate sferele sale cu imagini la alegere.

Cum vă protejează Amazfit GTS 2e sănătatea?

Protejați-vă și controlați-vă sănătatea cu Amazfit GTS 2e datorită senzorului optic Bio TrackerTM 2 PPG de înaltă precizie.

Profitați la maximum de ceasul inteligent cu funcțiile sale de urmărire a sănătății. Vă oferă o gamă largă de posibilități, precum măsurarea saturației de oxigen din sânge, monitorizarea ritmului cardiac pe tot parcursul zilei cu avertismente dacă există măsurători anormale sau sistemul de evaluare a sănătății PAI.

De asemenea, îți poți controla nivelul de stres pentru a ști când este timpul să te relaxezi și calitatea somnului pentru a avea o performanță mai bună în ziua ta.

Ce oferă Amazfit GTS 2e?

Cu Amazfit GTS 2e poți vorbi cu Alexa de pe ceasul tău inteligent. Vei avea un asistent vocal, chiar și offline și vei primi notificări despre apelurile primite pe dispozitivul tău mobil.

Acest ceas are 90 de moduri sport încorporate cu rapoarte de urmărire și analiză. Este, de asemenea, un dispozitiv pentru toate terenurile, cu un rating de impermeabilitate de 5 ATM, te poate insoti chiar si sub apa.

Bateria Amazfit GTS 2e este una dintre marile sale îmbunătățiri față de fratele său mai mare, Amazfit GTS 2. Cu performanță optimizată, bateria ține până la 14 zile cu utilizare obișnuită și 24 cu utilizare de bază.

Simplitate, eleganță, putere și autonomie în același dispozitiv. Ai de gând să ratezi noul Amazfit GTS 2e?

Recenzii

Nota 
Razvan 2021-12-29
Calitate, elegant ...

Raport calitate, pret foarte bun, design frumos, autonomia OK

  • 0 din 1 persoane au considerat aceasta recenzie utila.

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Amazfit GTS 2e

Amazfit GTS 2e

18 alte produse in aceeasi categorie: