Amazfit Stratos 3

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

1 020,00 lei

Noul Amazfit Stratos 3 este una dintre cele mai recente propuneri ale Xiaomi, un smartwatch care te va ajuta să-ți provoci propriile limite.

Dispune de un afișaj rotund anti-orbire, un mod de lucru greu de 14 zile, capacitate GPS continuă de 70 de ore, 80 de moduri sportive încorporate și algoritmi Firstbeat. Este o opțiune perfectă pentru marii sportivi!

Design adaptat pentru o experiență sportivă grozavă

Amazfit Stratos 3 este realizat din materiale foarte rezistente precum oțelul inoxidabil 316L combinat cu plastic ranforsat. Vei avea la încheietura mâinii un ceas puternic și ușor. În plus, cureaua sa din silicon negru favorizează ventilația și transpirația.

Designul lui Amazfit Stratos 3 se concentrează în primul rând pe ecranul său. Dispune de un ecran MIP anti-orbire complet rotund de 1,34 inchi. Poți folosi ceasul inteligent în aer liber și vei avea o viziune de cea mai înaltă calitate, cu cât lumina este mai puternică, cu atât vei vedea mai bine ecranul.

De asemenea, are patru butoane fizice cu care poți naviga prin toate funcțiile pe care ți le oferă Stratos 3. Să poți naviga în acest fel este foarte util atunci când ieși la alergat sau când îți tremură mâinile după antrenament.

Ceas inteligent multifunctional

Amazfit Stratos 3 este perfect atât pentru viața de zi cu zi, cât și pentru sport. Are un cip dublu și un sistem dublu care vă va permite să utilizați ceasul în două moduri.

Pe de o parte, oferă modul inteligent de 7 zile care include 19 moduri de sport și algoritmi de sport profesioniști. Pe de altă parte, vei putea strânge la maximum bateria ceasului tău cu modul de înaltă rezistență de 14 zile, care îți oferă controlul ritmului cardiac timp de 24 de ore și 11 moduri sport.

Prin setarea modului sport de înaltă rezistență, vă puteți bucura și de GPS timp de până la 70 de ore continuu.

Cu algoritmi Firstbeat încorporați

Amazfit Stratos 3 are 80 de moduri sportive și analize sportive profesionale de la Firstbeat. Algoritmii Firstbeat vă oferă date despre performanța dumneavoastra sportivă, astfel încât să vă puteți îmbunătăți evitând orice tip de accidentare.

Vei pastra un control exhaustiv asupra unor aspecte precum absorbtia maxima de oxigen, efectul antrenamentului, sarcina de antrenament sau timpul de recuperare. Toate acestea la îndemâna mâinii tale.

Caracteristicile Amazfit Stratos 3

Așa cum este obișnuit în aproape toate ceasurile inteligente marca Xiaomi, Stratos 3 dispune și de senzorul de urmărire biologică optic Bio TrackerTM de la Huami Technology. Cu acest senzor îți poți controla ritmul cardiac cu mare precizie și vei avea, de asemenea, disponibile avertismente despre valori excesive.

Acest nou smartwatch sport a integrat cipuri Sony GNSS pentru a vă îmbunătăți experiența de poziționare globală. Puteți alege sau combina sistemele GPS, GLONASS, BEIDOU și Galileo pentru a îmbunătăți viteza și precizia de poziționare.

În plus, vă va permite și să redați muzică independent, cu o stocare de 2 GB. Mergi la alergat fără a purta mobilul!

Ești iubitor de sport și tehnologie?

Dacă îți place să faci sport și să te bucuri de toate beneficiile tehnologiei inteligente, începe acum să te bucuri de o experiență sportivă completă cu Amazfit Stratos 3.

Recenzii

Scrie o recenzie

Amazfit Stratos 3

Amazfit Stratos 3

18 alte produse in aceeasi categorie: