Amazfit Verge

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

522,50 lei

950,00 lei taxe incluse

-45%

Xiaomi și-a început activitatea în domeniul telefoanelor mobile, însă cu timpul s-a extins spre mai multe sectoare, printre care și cel sportiv. Succesul acestei firme se datorează în mare parte versatilității produselor create și prețurilor accesibile. Unul dintre aceste produse este Huami Amazfit Verge: un ceas inteligent cu GPS care se remarcă prin funcțiile multiple pe care le îndeplinește și prețul imbatabil.

Utilitatea ceasului Amazfit Verge

Această bijuterie tehnologică de la Xiaomi se adresează în principal iubitorilor sportului. De aceea, sfera cu diametrul de 43 mm este rezistentă la pete datorită învelișului oleophobic și a protecției Corning Gorilla Glass 3. De asemenea este rezistent la apă și praf și integrează tehnologia AMOLED și conexiune NFC, care permite realizarea de plăți la comercianți. Ceasul are un senzor cardiac care măsoară pulsul cu o precizie de 98% și este ideal pentru sportivi și iubitorii de aventură.

Specificațiile unui ceas inteligent

În primul rând, acest dispozitiv are un ecran de 1.3 inch, cu o rezoluție de 360 x 360 pixeli, necesar pentru a gestiona funcțiile ceasului. Amazfit Verge are un procesor cu două nuclee care rulează la 1.2 GHz, mai mult decât suficient pentru un wearable de acest tip. Bateria funcționează timp de cinci zile fără a necesita încărcare, în plus ceasul poate stoca informații datorită celor 512 MB de RAM și celor 4 MB de ROM. Asistentul ceasului, Xiao Assistant este compatibil cu aplicația MIJIA Smartphone. Ceasul poate fi conectat la alte dispozitive prin tehnologia Bluetooth 4.0 + BLE și conexiune Wi-Fi.

ENGLISH VERSION

Recenzii

Nota 
Marian C 2022-01-02
Super

Foarte multumit

  Nota 
  Stan Aurel Ionel 2021-11-23
  Amazfit Verge

  Preț bun și calitate bună. Recomand!

   Nota 
   Stan Aurel Ionel 2021-11-11
   Amazfit Verge

   Este un produs bun la un preț atractiv. Îmi place și recomand cumpărarea produselor xiaomi.

    Nota 
    Alexandru 2019-07-19
    Foarte bun

    Un produs extraordinar.

     Scrie-ti parerea!

     Scrie o recenzie

     Amazfit Verge

     Amazfit Verge

     18 alte produse in aceeasi categorie: