Amazfit GTS 2 Mini

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

515,00 lei

Amazfit GTS 2 Mini de la Xiaomi se prezintă ca un smartwatch de dimensiuni reduse dar cu posibilități mari.

Design ultra-subțire, ecran AMOLED mereu pornit, măsurarea saturației de oxigen din sânge, urmărirea ciclului menstrual, peste 70 de moduri de sport și Alexa încorporat. Ce ai putea dori mai mult?

Dacă vrei să cunoști toate caracteristicile Amazfit GTS 2 Mini, să mergem!

Un smartwatch ultra-subțire

Cu o greutate de 19,5 grame și o dimensiune de 8,95 mm Amazfit GTS 2 Mini este un dispozitiv foarte mic și ușor. Adoptă un design fără margini și are sticlă curbată 2.5D. In plus, cureaua sa din silicon are grija de pielea ta si previne iritatiile.

Caracteristicile Amazfit GTS 2 Mini

Amazfit GTS 2 Mini vă permite să vă controlați și să vă gestionați complet sănătatea de la încheietura mâinii.

Acest mic smartwatch Xiaomi vă oferă multe posibilități, precum măsurarea saturației de oxigen din sânge și monitorizarea ritmului cardiac la fiecare 24 de ore cu alerte anormale de ritm cardiac, datorită BioTrackerTM 2 PPG.

De asemenea, va fi marele tău aliat dacă vrei să-ți controlezi calitatea somnului și să-ți îmbunătățești performanța. Cu ajutorul monitorizării somnului, veți putea analiza stadiul somnului REM, vă veți monitoriza calitatea somnului, vă veți urmări somnul și vă veți oferi recomandări pentru a vă îmbunătăți obiceiurile de somn.

Controlează-ți nivelul de stres, între relaxat, normal, mediu sau ridicat. Amazfit GTS 2 Mini vă va oferi sugestii pentru a vă elibera de stres atunci când vă simțiți sub o presiune mare.

În același mod, îți oferă posibilitatea de a ține evidența ciclului tău menstrual, de a-ți prezice următorul ciclu, durata acestuia și perioadele fertile. Îți vei înțelege ciclul menstrual și vei avea pe încheietura mâinii toate informațiile de care ai nevoie.

Cu sistemul de evaluare a sănătății PAI, îți vei cunoaște starea fizică printr-un algoritm de notare. Veți obține o valoare personalizată cu ritmul cardiac și tipul de exercițiu pe care îl faceți.

În legătură cu aceasta, Amazfit GTS 2 Mini include și peste 70 de moduri sportive integrate. Ceasul inteligent ți se va potrivi, atât în ​​sporturile în interior, cât și în cele în aer liber. Puteți controla muzica, puteți programa notificări de etapă și puteți obține un raport când terminați antrenamentul.

Funcții puternice într-un mini ceas

Dacă vorbim despre caracteristicile tehnice ale Amazfit GTS 2 Mini, calitatea ecranului său și autonomia sa excelentă se remarcă înainte de toate.

Dispune de un ecran AMOLED de 1,55 inchi, saturație de culoare 100% și 450 nits de luminozitate. Aceste noi caracteristici ale lui GTS 2 Mini vă vor permite să vedeți un ecran cu claritate și claritate totală și să vă bucurați de culori foarte realiste.

Personalizați fețele ceasului dumneavoastra inteligent cu peste 80 de teme diferite și peste 60 de modele mereu vizibile. Puteți chiar să folosiți propriile imagini. Combină-ți GTS 2 Mini cu ținuta ta sau alege sfera în funcție de starea ta, se adaptează pe deplin ție.

Bateria complet optimizată vă va dura până la 14 zile cu utilizare obișnuită și 21 de zile cu utilizare de bază. In plus, Amazfit GTS 2 Mini iti ofera un ceas pomodoro, o camera bluetooth, exercitii de relaxare si o rezistenta la apa de pana la 5 ATM.

Ia-l acum!

Recenzii

Nota 
Stefan 2021-12-29
Foarte Multumit

Bun calitate pret.

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Amazfit GTS 2 Mini

    Amazfit GTS 2 Mini

    18 alte produse in aceeasi categorie: