CIGA Design MY

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

1 159,00 lei

Când vorbim de Xiaomi primul lucru la care ne gândim sunt telefoanele mobile fabricate de către gigantul asiatic care au câștigat un loc important pe piață datorită raportului calitate – preț. Chiar dacă ceasurile nu sunt atât de cunoscute precum smartphone-urile, au același obiectiv: îmbunătățirea vieții clienților cu ajutorul tehnologiei sofisticate. Conform acestei filosofii a fost creat Xiaomi CIGA Design MY, un ceas elegant, al cărui design transmite din primul moment valorile care caracterizează gigantul asiatic.

Design elegant și inovator

Xiaomi a îndrăznit să combine într-un ceas două stiluri opuse precum cel clasic și cel avangardist, iar designul inovator a surprins plăcut publicul. Dimensiunile acestui gadget sunt de 40 x 40 mm în diametru și 11.5 mm grosime. În plus, cântărește doar 116 grame, iar cureaua se adaptează perfect pe încheietura mâinii. CIGA Design MY este disponibil pe alb, negru și argintiu, iar designul unic și inovator atrage atenția utilizatorilor din primul moment.

Material, calibru și alte caracteristici

Xiaomi a dotat ceasul cu o serie de elemente care îi garantează utilitatea, durabilitatea și rezistența. În primul rând, dispune de Calibre Seagull ST1646K / TY2809 automat și încărcare manuală, iar rotițele sale ating 21.600 mișcări pe oră. Forma de prezentare a ceasului este o cutie în formă de carte. Sticla ceasului este din safir, fapt ce îi asigură durabilitatea și rezistența la șocuri și zgârieturi. În plus, este rezistent la apă până la 3 atmosfere de presiune. Dispune de două curele, una din oțel și una din piele, astfel un singur ceas poate fi adaptat mai multor situații și stiluri.

Recenzii

Nota 
Ruxandra 2021-09-30
Excelent

Foarte bun

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    CIGA Design MY

    CIGA Design MY

    18 alte produse in aceeasi categorie: