Amazfit GTR 2e

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

540,00 lei

Amazfit GTR 2e aparține brandului de smartwatch Xiaomi și acest nou model din linia GTR 2 este încărcat cu noutăți.

Afișajul său excelent, monitorizarea continuă a sănătății și bunăstării cu mare precizie și o baterie ultra-lungă nu vă vor lăsa indiferent.

Dacă încă nu cunoașteți Amazfit GTR 2e, verificați toate caracteristicile acestuia aici. Vă asigurăm că veți dori să aveți unul.

Design versatil și elegant

Designul gamei Amazfit GTR este un succes și a fost foarte bine primit pe piață. De aceea, acest nou model Amazfit GTR 2e urmează aceeași linie de design clasică și fără margini, care permite o viziune mai profundă și o senzație pe tot ecranul.

Incredibilul ecran AMOLED HD de 1,39 inchi, care vă va garanta calitate și claritate deosebite, este acoperit de o sticlă curbată 2.5D cu strat de vid pentru a evita amprentele digitale și zgârieturile.

O altă caracteristică a ecranului este că are tehnologie mereu vizibilă, asta înseamnă că poți vedea ora pe ceas chiar și cu toate funcțiile inactive.

Cadranul ceasului are un sistem de eliberare rapida, care iti va permite sa schimbi foarte usor cureaua ori de cate ori vrei. Îl poți combina pentru a se potrivi cu hainele tale.

Caracteristicile noului Amazfit GTR 2e

Amazfit GTR 2e are o ușurință deosebită și o baterie extinsă de 471 mAh, ceea ce face ca dispozitivul să aibă o autonomie mai mare decât predecesorul său, GRT 2. În utilizare tipică cu toate funcțiile activate, ceasul inteligent va dura până la 24 de zile și cu utilizarea de bază, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la încărcare timp de 45 de zile.

Vei avea acces la asistentul vocal Alexa 11, cu ajutorul căruia poți controla alte dispozitive inteligente, poți crea liste sau pune întrebări doar cu vocea ta. În plus, veți primi alerte cu privire la apelurile primite pe dispozitivul dvs. mobil pe ceas.

Acest nou model de smartwatch Xiaomi are un sistem integrat de alertă personalizabil datorită vibrației haptice. De asemenea, vă permite să rotiți ecranul pentru o experiență mult mai confortabilă și să blocați ecranul automat atunci când nu aveți ceasul pornit pentru a vă proteja toate datele.

Ce pot face cu Amazfit GTR 2e?

Cu Amazfit GTR 2e vei putea pastra o monitorizare foarte precisa si continua a starii tale de sanatate si bunastare cu senzorul biosenzor optic BioTrackerTM2.

În ceea ce privește sănătatea, vei putea cunoaște în orice moment măsurarea oxigenului din sânge, ritmul cardiac și valorile activității tale personale cu PAI, sistemul personalizat de evaluare a sănătății.

Dacă sunteți îngrijorat de bunăstarea dumneavoastra, Amazfit GRT 2e vă va monitoriza și analiza și calitatea somnului și nivelul de stres.

Încorporează 90 de moduri sportive cu analiză de antrenament pe care le vei avea la dispoziție și pe dispozitivul tău mobil. De asemenea, dacă practici sporturi nautice, ai noroc! deoarece Amazfit GTR 2e este submersibil până la 5ATM.

Nu ramane cu dorinta si cumpara-ti acum Amazfit GTR 2e. Datorită tehnologiei, vei trăi experiențe mai complete de la încheietura mâinii.

Recenzii

Nota 
Catalin 2021-12-31
Produs de calitate. Elegant.

Frumos design. Autonomie buna. Pret bun. Materiale de calitate.

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Amazfit GTR 2e

    Amazfit GTR 2e

    18 alte produse in aceeasi categorie: