Lista produselor fiecărui producător Aqara

Aqara a fost creată în 2015 cu scopul de a oferi o soluție eficientă, ecologică și accesibilă persoanelor care doresc să locuiască într-un mediu plăcut și să se bucure de o viață mai confortabilă. Această marcă face parte din ecosistemul Xiaomi și promovează filosofia unei case inteligente care permite utilizatorilor să se concentreze pe lucrurile cu adevărat importante.


Aqara, cele mai bune dispozitive domotice


În acest fel, o echipă formată din mai mult de 200 de persoane creează toate produsele necesare pentru a atinge acest obiectiv în mod simplu și eficient, punând accentul pe inovație și calitate, pe lângă prețurile accesibile.  Această marcă include produse precum senzori de temperatură și umiditate, întrerupătoare automate, camere de supraveghere inteligente și multe produse interesante și originale precum Aqara Water Sensor, un dispozitiv care avertizează asupra posibilelor pierderi de apă.


În definitv, sub umbrela Lumi United Technology, cu sediul în Shenzhen, China, Aqara oferă familiilor, studenților, profesioniștilor și altor tipuri de utilizatori din 158 de țări, toate produsele necesare pentru a se bucura de un stil de viață caracterizat de comoditate și tehnologie de vârf.

Se afişează 1 - 14 din 14 articole