DO-VSENSOR

Xiaomi Aqara Vibration Sensor

Produs nou

87,00 lei

Gigantul asiatic a creat Xiaomi Aqara Vibration Sensor, un senzor de mișcare inteligent care detectează vibrațiile, înclinările și căderile de obiecte și avertizează imediat utilizatorul prin intermediul aplicației mobile Mi Home.

La ce folosește Aqara Vibration Sensor?

Cum se folosește acest senzor? Acest mic dispozitiv oferă utilizatorului diverse avantaje în viața de zi cu zi. De exemplu, dacă cade un tablou sau o lampă ori dacă se trântește o ușă, senzorul avertizează utilizatorul care va fi la curent cu toate incidentele, indiferent că se află sau nu acasă.

În plus, dacă senzorul este situat în apropierea unei ferestre, a unei uși de balcon ori a ușii de intrare, utilizatorul va fi avertizat instantaneu în cazul în care una dintre acestea se deschide. Astfel, utilizatorii, chiar dacă nu sunt acasă, pot afla dacă cineva intră în casă ori dacă un intrus încearcă să deschidă seiful sau atinge obiecte de valoare.

Pentru mai multe funcții, senzorul se poate conecta la alte dispozitive

Xiaomi a dotat acest senzor cu inteligență artificială, astfel încât se poate conecta la alte dispozitive pentru a-și multiplica funcțiile. Dacă Aqara Vibration Sensor este conectat la o lampă inteligentă produsă de gigantul asiatic, lumina se aprinde sau se stinge automat ( după cum este setată) atunci când simte o vibrație, de exemplu dacă se închide poarta. Pe de altă parte, dacă senzorul este conectat la camerele de supraveghere, utilizatorul poate vedea de oriunde se află ce a provocat alerta și să acționeze în consecință.

Comunicarea constantă și fluidă cu smartphone-ul, precum și cu restul dispozitivelor inteligente se obține datorită compatibilității cu protocolul ZigBee, un sistem de comunicare optim pentru acest tip de funcții.

Caracteristicile tehnice ale senzorului de mișcare

Acest dispozitiv este unul simplu, însă foarte util, îndeplinește funcții multiple, este ușor de folosit și prezintă multe avantaje.

În ceea ce privește sursa de energie, acest senzor se alimentează cu ajutorul unei baterii Litiu CR2032, aflată pe partea din spate. Bateria respectă standardul de domotică a protocolului ZigBee HA1.2 și are o durată de viață de aproximativ trei ani. Pentru a detecta precis mișcarea, senzorul dispune de șase axe de accelerare și giroscoape care colectează date referitoare la înclinarea, vibrațiile și în general mișcarea obiectelor.

Notă:

Este compatibil doar cu Gateway 2 și Xiaomi Aqara HUB.

Baterii CR2032 este inclusa in cutie.

Model DJT11LM

Recenzii

Nota 
Mihai 2019-07-31
Foarte util

Recomand

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Xiaomi Aqara Vibration Sensor

    Xiaomi Aqara Vibration Sensor

    30 alte produse in aceeasi categorie: