AQ-TEMHUM

Aqara Temperature and Humidity Sensor

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

90,00 lei

În această perioadă se lansează tot mai multe dispozitive capabile să îmbunătățească calitatea vieții  utilizatorilor. Ți-ar plăcea să poți controla temperatura și umiditatea din casa ta? Dacă da, te-ar putea interesa Aqara Temperature and Humidity Sensor.

Acest gadget de domotică este fabricat sub marca Aqara și garantează cele mai bune condiții acasă sau la birou, iar funcțiile sale inteligente oferă o experiență excelentă. Mai jos vă descriem aceste funcții.

Măsurare în timp real și funcții inteligente

Una dintre cele mai interesante caracteristici ale acestui senzor  este faptul că permite controlarea temperaturii, umidității și a presiunii atmosferice în timp real.  

Concret, vei avea acces în orice moment  la datele detectate de dispozitiv, chiar dacă nu ești acasă, prin intermediul Apple Home (compatibilă cu iOS 11 și superior) sau Mi Home (compatibil  cu iOS 4.9.1 sau superior și Android 5.4.2 sau superior). Vei primi o notificare pe telefonul mobil în cazul în care senzorul detectează valori anormale. 

Acest senzor are un avantaj foarte important, deoarece poate fi conectat la alte dispozitive din casă. De exemplu, dacă senzorul este configurat în mod corespunzător, dacă în timpul verii detectează o temperatură prea ridicată, va trimite comandă de activare a aerului condiționat.

Menține valorile optime ale umidității din casă

De asemenea, dacă este prea frig iarna, senzorul va activa sistemul de încălzire centrală.  În plus, senzorul poate controla umiditatea și presiunea atmosferică și poate regla nivelul de umiditate menținându-l la un nivel adecvat, dacă este conectat la un dezumidificator și o priză inteligentă. Această funcție este foarte importantă, mai ales în locurile prea uscate sau cu prea multă umiditate, deoarece un nivel adecvat al umidității este benefic pentru sănătate.

Aqara a dotat acest senzor care folosește o tehnologie avansată pentru a garanta o precizie maximă de măsurare, cu o eroare de ± 0.3 și o frecvență de funcționare între -20ºC și +50ºC.

Cum funcționează?

Aqara Temperature and Humidity Sensor permite monitorizarea și realizarea unui istoric al datelor. În acest fel, vei putea verifica variațiile experimentate în casa ta, de-a lungul timpului de  temperatură, umiditate și presiune atmosferică.

Cu un corp de 36 x 36 x 9 milimetri, dispozitivul nu are nevoie de cabluri și poate fi așezat în orice loc. Dacă dorești să controlezi nivelul de umiditate din casă, este indicat să așezi senzorul într-o zonă cu probleme, precum baia sau balconul.

Senzorul are o baterie puternică, cu durată de viață de până la doi ani. Aqara Temperature and Humidity Sensor este un dispozitiv inteligent, ideal pentru ca mediul din casa ta să fie sănătos și plăcut.

Mai multe informatii

Pagina oficială a Aqara Temperature and Humidity Sensor

Nota:

International Version.

Model WSDCGQ11LM

Recenzii

Nota 
Fekete B 2022-02-10
Util

Perfect

  Nota 
  Bogdan 2021-12-01
  Perfect

  Un produs excelent !!

   Nota 
   ALAIN 2020-10-03
   PERFECT

   PERFECT

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Aqara Temperature and Humidity Sensor

    Aqara Temperature and Humidity Sensor

    30 alte produse in aceeasi categorie: