DO-WSENSOR

Xiaomi Aqara Water Sensor

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

98,00 lei

Pe piață există o mulțime de dispozitive de securitate și prevenire a accidentelor casnice, precum alarmele de incendiu și antifurt. Xiaomi a creat Aqara Water Sensor, un dispozitiv folositor în cazul pierderilor de apă. Spargerea unei țevi, un robinet lăsat deschis la duș, chiuveta din baie sau bucătărie pot duce la un dezastru în casă. Acest dispozitiv este un senzor discret care poate fi așezat oriunde și ne alertează asupra pierderilor de apă din casă.

Cum funcționează Aqara Water Sensor?

Acest dispozitiv de securitate trece neobservat atâta timp cât totul decurge normal, însă dacă percepe un nivel de apă ridicat într-una din camere, va emite o alarmă sonoră și în același timp va trimite automat un semnal pe telefonul mobil, tabletă sau alt gadget conectat la senzor.

În acest sens, pe dispozitivul la care este conectat senzorul trebuie instalată aplicația Mi Home de la Xiaomi, pentru a primi alerte în caz de pierderi de apă. Acest mic gadget îi va ajuta pe utilizatori să evite și să oprească acest tip de incidente care se pot transforma în situații dezastruoase sau periculoase.

Inteligență și autonomie

Una din caracteristicile cele mai interesante ale  acestui senzor de la Xiaomi  este caracterul inteligent,  care poate fi foarte util în anumite circumstanțe. Senzorul folosește protocolul ZigBee pentru a se conecta și sincroniza cu alte dispozitive inteligente din casă.  Astfel, există mai multe opțiuni, în funcție de gadgeturile domotice existente în casă. De exemplu, senzorul Aqara Water Sensor poate fi conectat la prizele inteligente prin intermediul aplicației, iar acestea se vor dezactiva în caz de inundație.

Dispozitivul îndeplinește toate aceste funcții cu o autonomie de aproximativ doi ani, datorită unui sistem de baterii interschimbabile de lungă durată care permite funcționarea în tot acest timp.

Un senzor atractiv și rezistent

Aqara Water Sensor are un design care permite poziționarea stabilă pe orice suprafață verticală sau orizontală. În plus este compatibil cu standardul IP67, deci este rezistent la apă, iar datorită materialelor rezistente la razele ultraviolete ale soarelui, senzorul poate fi situat atât în interior, cât și în exterior fără să se deterioreze. Are un diametru de cinci centimetri și lungimea de 1.5 cm, iar datorită compatibilității standard IP67 este submersibil.

Notă:

Este compatibil doar cu Gateway 2 și Xiaomi Aqara HUB.

Zigbee Version

Baterii CR2032 este inclusa in cutie.

Model SJCGQ11LM

Recenzii

Nota 
Florin H 2020-10-17
Functioneaza

Ideal pentru baie si bucatarie. Functioneaza foarte bine, trimite rapid notificare pe telefon. Daca iti doresti sa nu ai surprize neplacute cu apa poti cumpara cu incredere acest senzor.

  Nota 
  Adrian 2020-08-02
  Water senzor

  Foarte ok, il folosesc intr jn canal merge perfect

   Nota 
   Robert 2019-07-26
   Foarte Multumit

   Perfect

   • 0 din 1 persoane au considerat aceasta recenzie utila.

   Scrie-ti parerea!

   Scrie o recenzie

   Xiaomi Aqara Water Sensor

   Xiaomi Aqara Water Sensor

   30 alte produse in aceeasi categorie: