AQ-SPLUG

Aqara Smart Plug

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

128,00 lei

Îți dorești aparate electrocasnice noi ? Le poți achiziționa la un preț avantajos, deoarece marca Aqara îți pune la dispoziție o serie de produse de domotică  accesibile. Unul dintre aceste produse este Smart Plug, o priză inteligentă, echipată cu conectivitate Zigbee, ideală pentru a gestiona toate dispozitivele domotice în mod simplu și confortabil.   

Cum se folosește?

Aqara Smart Plug poate îndeplini mai multe funcții conform tipului de dispozitiv la care este conectat. Pentru început, cu ajutorul acestei prize poți porni sau opri  luminile din casă de pe telefonul mobil, chiar dacă nu te afli acasă. În acest fel, poți controla luminile din casă chiar dacă ești la birou sau în vacanță și poți să reduci riscurile unui furt, garantând bunăstarea familiei și a animalelor domestice.

Dacă din greșeală uiți luminile aprinse în casă, nu este nicio problemă, le vei putea opri indiferent unde te afli. Pentru aceasta este nevoie să descarci aplicația Aqara Home. Pe lângă lumini, acest dispozitiv îți permite să monitorizezi și alte electrocasnice datorită tehnologiei inteligente.

Controlează electrocasnicele cu ajutorul telefonului mobil

Cea mai atractivă caracteristică a dispozitivului Smart Plug este faptul că permite automatizarea tuturor electrocasnicelor din casă și îți oferă  posibilitatea unei vieți mai confortabile. În plus, priza dispune de temporizator și control de voce, astfel încât utilizatorii pot activa sau dezactiva toate electrocasnicele printr-o simplă comandă vocală.

De exemplu, poți conecta cafetiera și să setezi pornirea automată la ora stabilită,  astfel încât dimineața la trezire vei avea cafeaua gata preparată. De asemenea, cu ajutorul acestei prize poți porni sau opri alarma, indiferent unde te afli. În plus, poți activa aerul condiționat sau purificatorul de aer, iar la întoarcere vei găsi casa în condiții perfecte.

Protocolul  Zigbee 3.0

Pentru conectarea la restul dispozitivelor, Aqara Smart Plug este compatibilă cu protocolul de comunicare Zigbee 3.0. În acest sens, trebuie să ai instalat în casă un gateway de la aceiași marcă și vei putea crea scheme inteligente cu dispozitivele din casă, indiferent unde te afli.

În plus, priza garantează o conexiune fluidă, de calitate pentru a putea folosi toate electrocasnicele, oricând vrei, fără probleme de conexiune.

Siguranță și economie: Monitorizează consumul de energie

Priza are un suport de până la 10 amperi și funcționează la 250 de wați. De asemenea, priza funcționează la o temperatură cuprinsă în intervalul cuprins între 0 și 35ºC și la o umiditate între 0 și 95%. În plus, acest dispozitiv are un strat protector dintr-un material ignifug de gradul V-0 și o carcasă care oferă protecție împotriva supraîncărcărilor, supraîncălzirii. De asemenea, dispune de un sistem de protecție pentru copii.

Trebuie menționat faptul că acest dispozitiv gestionează și reduce consumul de energie din casă. Cu ajutorul aplicației poți verifica în timp real care este consumul de energie al fiecărui dispozitiv conectat. Dacă unul dintre aparate consumă prea multă energie, poți găsi o soluție imediată.

Design și alte caracteristici

Aqara a luat în calcul două motive atunci când a creat designul acestui dispozitiv. În primul rând, datorită dimensiunilor reduse, acest dispozitiv nu interferează cu alte prize din apropiere.

În al doilea rând, acest dispozitiv are un design elegant și ergonomic pentru a se potrivi cu orice stil decorativ din casele utilizatorilor. Dispozitivul are un corp cilindric care încorporează butonul de comandă manuală  și un LED  mic care informează utilizatorii dacă aparatul este pornit sau oprit.

În definitiv, ai nevoie de această priză pentru a te bucura de avantajele tehnologiei inteligente. Odată ce vei încerca această priză, nu te vei mai putea lipsi de ea.

Mai multe informatii

Pagina oficială a Aqara Smart Plug

Nota:

International Version.

Model SP-EUC01

Recenzii

Nota 
Vasile 2021-09-28
Recomand

Perfect

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Aqara Smart Plug

    Aqara Smart Plug

    30 alte produse in aceeasi categorie: