Aqara Wall Switch (ZigBee)

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

159,00 lei

Marca Aqara creează multe produse care permit utilizatorilor să își transforme casa într-un loc plăcut și mai confortabil pentru întreaga familie. Cum ar fi să poți controla din orice loc iluminatul din casă? Cum ar fi să poți conecta iluminatul la alte dispozitive? Acum poti să o faci cu Wall Switch, un întrerupător inteligent care poate fi conectat la un gateway Xiaomi, prin intermediul protocolului de comunicare ZigBee și îndeplinește diferite funcții interesante.

Trebuie să menționăm faptul că produsul lansat sub marca Aqara, face parte din ecosistemul Xiaomi, un catalog divers de articole cu ajutorul cărora utilizatorii își pot echipa casa cu tehnologie inteligentă, pentru a duce o viață mai confortabilă.

Funcțiile întrerupătorului inteligent

Acest întrerupător nu seamănă cu cele tradiționale care permit doar stingerea sau aprinderea manuală a luminii.  Deoarece este dotat cu cea mai avansată tehnologie de pe piață, întrerupătorul poate fi conectat la alte dispozitive din casă pentru a crea experiențe unice.

De exemplu, întrerupătorul poate fi personalizat, iar operațiunile pot fi programate în baza nevoilor utilizatorului și a familiei sale. În acest fel, dacă te afli pe canapea sau în pat și dorești să aprinzi sau să stingi lumina, poți să o faci fără să te ridici. În plus, ai posibilitatea să gestionezi în comun toate gadget-urile inteligente și să te bucuri de o casă smart caracteristică anului 2020.

Sisteme de conexiune și detalii despre produs

În primul rând trebuie să ai instalat în casă un gateway Aqara Hub, care funcționează ca o punte de legătură necesară pentru a stabili o conexiune între diferite dispozitive. În plus, trebuie să instalezi pe telefonul mobil aplicația Mi Home. Conectarea se realizează prin intermediul protocolului de comunicare ZigBee 2.4GHz (2400 – 2483.5 MHz).

Unul dintre avantajele acestui întrerupător este faptul că poate fi poziționat pe perete, iar ca sursă de alimentare folosește cablul atașat și nu are nevoie de baterii care să necesite schimbare.

Mai trebuie menționat faptul că Wall Switch are un design simplu și minimalist, care se potrivește  în  orice colț al casei. În plus, întrerupătorul este ignifug și sigur. Are o viață utilă de până la 50.000 de apăsări, fapt care garantează durabilitatea. La toate aceste calități se adaugă capacitatea fluidă de reacție la comenzile primite prin intermediul protocolului ZigBee. Nu uita că trebuie să ai acasă un gateway Aqara Hub!

Notă:

Este compatibil doar cu Xiaomi Aqara HUB.

Double Rocker Model SKU AK016CNW01 Null
Single Rocker Model SKU AK013CNW01 Fara Null

Recenzii

Nota 
Ion D 2021-01-09
Produs cu finisaj excelent

Aspectul pozitiv, nu necesita fir de null. Insa nu intra in doza obisnuita, trebuie decupate in doza 4 colturi. Un pic de bricolaj dar rezultatul final merita. il folosesc impreuna cu Xiaomi Gateway, aprind luminile in camere in functie de sensorul de prezenta, sau de la un intrerupator aprind luminile in 2 sau mai multe zone/camere.

  Nota 
  Lucian N 2020-11-16
  Super

  Merge super OK, il folosesc cu Xiaomi Mijia Gateway 3 si apare in Apple HomeKit. Se poate configura ca buton (daca becurile sunt smart) sau intrerupator. Ce nu imi place e ca butonul se vede doar in Mi Home nu si in homekit (in homekit apare doar linia - doua butoane - pe care nu o poti separa de buton ca in cazul mi home - 4 butoane)

   Nota 
   Daniel T 2020-10-29
   Specificatii neclare legate de versiunile disponibile (cu NUL vs

   Am comandat ambele modele disponibile, atat cel cu un buton cat si cel cu doua butoane. Se pare ca am avut norocul ca cele 2 intrerupatoare cu cate 2 butoane sa fie exact modelele fara conexiune NUL. Din pacate modelul cu un buton este versiune cu NUL pe care nu o pot folosi cu sistemul electric pe care il am acasa. Ar trebui ca macar codurile SKU sa fie clar mentionate pe site pentru a putea vedea ce model se comanda. Altfel, livrarea a fost super rapida, iar caitatea produselor este foarte buna.

    Nota 
    Corneliu Z 2020-10-12
    Atentie, are nevoie de NUL

    Nu am fost atent si am cumparat versiunea care are nevoie de un fir in plus, de NUL. Exista si varianta fara NUL, insa nu e disponibil pe acest site.

     Nota 
     Mihai 2020-05-31
     Foarte bun

     Excelent

     • 0 din 1 persoane au considerat aceasta recenzie utila.

     Scrie-ti parerea!

     Scrie o recenzie

     Aqara Wall Switch (ZigBee)

     Aqara Wall Switch (ZigBee)

     30 alte produse in aceeasi categorie: