AQ-HUBM2

Aqara Hub M2

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

299,00 lei

Ai vrea să aduci casei tale un plus de siguranță, bunăstare și confort?  Xiaomi te va surprinde cu noul Aqara Hub M2, un dispozitiv ideal pentru a stabili conexiuni inteligente între diverse aparate electronice din casă. Noul dispozitiv include îmbunătățiri și modificări referitoare atât la design, cât și la compatibilitatea cu alte aparate.

Fă cunoștință cu tehnologia inovatoare inclusă în ultima versiune a Aqara Hub V2.

Ce caracteristici are Aqara Hub M2?

 • Suport Zigbee 3.0: compatibil cu toate dispozitivele Aqara mai recente; se poate conecta simultan cu până la 128 de dispozitive.
 • Control infraroșu 360º: poate gestiona diferite dispozitive IR din orice parte a camerei, prin control vocal, prin intermediul automatizărilor locale.
 • Port RJ-45: conexiune via Ethernet datorită portului RJ-45 ce conferă o experiență de navigare mai stabilă și mai rapidă.
 • Difuzor încorporat: dispune de diverse  configurări automate, în așa fel încât poate funcționa și ca sonerie sau alertă de securitate.
 • Încărcare prin USB: acest tip de conexiune permite o instalare mai comodă și o opțiune în plus de încărcare a bateriei dispozitivului.
 • Compatibilitate totală:  folosește asistentul tău vocal sau sistemul casnic inteligent preferat împreună cu aplicația  Aqara Home.

Diverse forme de conectare pentru o casă inteligentă

Un suport multifuncțional care prezintă diverse forme de conexiune cu scopul de a oferi compatibilitate maximă. Acest aparat poate fi sincronizat cu o mulțime de electrocasnice prin intermediul dispozitivelor IR, Bluetooth și Wi-Fi. În plus, este compatibil cu o gamă variată de senzori Aqara, iar materialul din care este compus îl transformă în dispozitivul ideal pentru funcționarea cu infraroșu.

Acest gadget de dimensiuni reduse te va ajuta să îți transformi casa într-una inteligentă și îți va oferi o experiență unică bazată pe tehnologia cea mai rapidă, stabilă și eficientă energetic.

Mai multe informatii

Pagina oficială a Aqara Hub M2

Nota:

Model HM2-G01/EU Version

Recenzii

Nota 
stefan 2021-05-20
Recomand

Recomand

  Scrie-ti parerea!

  Scrie o recenzie

  Aqara Hub M2

  Aqara Hub M2

  30 alte produse in aceeasi categorie: