AQ-DWSENSOR

Aqara Door and Window Sensor

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

80,00 lei

Tot mai multe persoane își dau seama cât este de  important să ai o casă bine protejată, pentru ca familia să fie în siguranță. Cu acest scop, Xiaomi prezintă Aqara Door and Window Sensor, un dispozitiv ideal pentru a proteja ușile și ferestrele din casă, birou, garaj sau orice loc important pentru tine.

Dotat cu tehnologie inteligentă și o serie de funcții foarte importante, acest gadget de domotică a pătruns puternic pe piață.

La ce folosește?

Funcția principală a acestui senzor este să trimită o notificare dacă se deschide o ușă sau o fereastră. De aceea, senzorul  trebuie conectat la smartphone prin intermediul aplicațiilor Apple Home sau Xiaomi Mijia și vei primi o notificare instant, indiferent dacă ești sau nu acasă.

În acest fel, vei știi întotdeauna dacă casa ta este în siguranță. Unul dintre avantajele acestui senzor este că îl vei putea configura să fie activ pe perioada de timp care te interesează și vei putea evita alarmele false.

De exemplu, dacă dorești să îți protejezi biroul, poți așeza senzorul la ușă sau la una dintre ferestre și să îl activezi să funcționeze doar în acea perioadă a zilei în care nu ești acolo. În acest fel, vei afla imediat dacă ceva nu este în regulă sau dacă un intrus încearcă să pătrundă în birou.  Poți proceda în același fel și acasă.

O casă inteligentă

Un alt avantaj al Aqara Door and Window Sensor este faptul că poate fi conectat la rețeaua de dispozitive inteligente de la Xiaomi. În acest fel, utilizatorii pot coordona gadgeturile din casă și le pot seta să funcționeze în perioada dorită.

De exemplu, senzorul de uși și ferestre poate fi conectat la lampa inteligentă sau becul de la Xiaomi, iar lumina poate fi setată să se aprindă când intri în casă. De asemenea, lumina poate fi reglată să se aprindă dacă senzorul detectează mișcare pe timpul nopții.  

Un alt exemplu de coordonare a dispozitivelor este conectarea senzorului la o lampă exterioară și setarea aprinderii luminii dacă senzorul detectează mișcare când cineva se apropie în curte, la ușa din spate sau la una dintre ferestre. Senzorul poate fi conectat la purificatorul de aer, iar acesta se va pune în funcțiune când utilizatorul pleacă de acasă, iar senzorul detectează închiderea ușii. La întoarcerea acasă purificatorul de aer se va opri, iar condițiile din casă vor fi perfecte. Opțiunile de coordonare sunt infinite.

Specificațiile dispozitivului

Toate aceste funcții pot fi îndeplinite datorită unei tehnologii avansate care a fost creată de marca Aqara cu sprijinul gigantului asiatic. Astfel, senzorul funcționează la o temperatură cuprinsă între -10ºC și +45ºC și o umiditate cuprinsă între 0 și -95% HR.

Senzorul garantează precizie maximă pentru a evita erorile. De exemplu, senzorul nu va trimite alerte de notificare dacă detectează mișcarea unei perdele. În condiții normale de folosire, bateria senzorului rezistă până la doi ani.

Door and Window Sensor de la Aqara funcționează prin intermediul protocolului de comunicare Zigbee și este compatibil cu sistemele de operare iOS 11 sau superior în aplicația Apple Home. De asemenea, senzorul este compatibil cu iOS  4.9.1 sau superior și Android 5.4.2 sau superior în aplicația Mi Home.

Un design simplu și elegant

Cu dimensiuni de 41 x 22 x 11 milimetri, acest dispozitiv inteligent încape perfect în orice spațiu, însă trebuie așezat întotdeauna aproape de o ușă sau fereastră. Designul senzorului este unul minimalist și atractiv și se potrivește perfect cu orice stil de decor.

În plus, senzorul este însoțit de un magnet, două benzi adezive și un ghid de utilizare. Cu ajutorul acestui senzor te poți bucura de avantajele tehnologiei inteligente și îți poți proteja casa și familia.

Nota:

Baterii CR1632 este inclusa in cutie.

International version

Model SKU AS006CNW01

Mai multe informatii

Pagina oficială a Aqara Door and Window Sensor

Recenzii

Nota 
Dragos 2020-10-03
Excelent

Functioneaza

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Aqara Door and Window Sensor

    Aqara Door and Window Sensor

    30 alte produse in aceeasi categorie: