Aqara Wireless Remote Switch (ZigBee)

Produs nou

109,00 lei

Îți imaginezi cum ar fi să poți controla de la distanță toate aparatele din casă? Până acum câțiva ani această imagine părea desprinsă din filmele științifico – fantastice, astăzi imaginea prinde viață foarte ușor și la preț avantajos, datorită unor mărci precum Aqara care face parte din ecosistemul Xiaomi. Această marcă oferă produse tehnologice de calitate pentru un cămin inteligent și o viață mai comodă și plăcută.

Unul dintre dispozitivele cele mai remarcabile este Aqara Wireless Remote Switch, un întrerupător inteligent care prin intermediul unui gateaway Aqara Hub se poate conecta la smartphone sau la alte aparate din casă cu ajutorul rețelei WiFi, prin intermediul sistemului ZigBee.

La ce folosește?

Un întrerupător tradițional permite aprinderea sau stingerea luminii prin apăsarea sau schimbarea poziției, Wireless Remote Switch de la Aqara îndeplinește mai multe funcții.

Una din funcțiile cele mai interesante este că utilizatorii pot comanda de pe smartphone aprinderea și stingerea luminii, fără să se ridice de pe scaun sau canapea. De asemenea, utilizatorii pot controla lumina din orice loc din afara casei.  Această funcție poate deveni foarte utilă atunci când utilizatorii se află în vacanță sau petrec mult timp departe de casă.

În plus, întrerupătorul poate fi programat să funcționeze automat la ora stabilită de utilizator.

Creează-ți propria rețea inteligentă a casei cu ZigBee

ZigBee este un protocol de comunicare care permite crearea unei rețele între dispozitivele din casă sau din birou; în acest fel, aparatele pot fi controlate la distanță, de pe telefon. În acest caz, funcționează cu sistemul de conectare ZigBee 2.4GHz (2400 - 2483.5MHz) și necesită un Aqara Hub, un gateway care îndeplinește rolul de punct de conectare a diverselor gadget-uri din casă.

Alte detalii despre întrerupător

Sursa de alimentare a întrerupătorului  este o baterie CR2032, iar pentru a fi controlat de pe telefon trebuie instalată aplicația Mi Home. Acest dispozitiv funcționează la o temperatură între -5 și 60 ºC, iar dimensiunile sunt de 86 x 86 x 15 milimetri. Întrerupătorul dispune de un adeziv cu ajutorul căruia poate fi așezat pe perete sau alte suprafețe; de asemenea pachetul include și un manual de utilizare.

Notă:

Este compatibil doar cu Xiaomi Aqara HUB.

Baterii CR2032 este inclusa in cutie.

Double Rocker Model SKU AK016CNW01

Single Rocker Model SKU AK011CNW01

Recenzii

Nota 
Corneliu Z 2020-10-12
Recomand

Functioneaza fara probleme, cu Aqara Hub. Usor de setat automatizari, Il folosesc ca al doilea intrerupator pentru lumina din dormitor.

  Nota 
  Sorin 2020-07-25
  Aqara

  Excelent

  • 0 din 1 persoane au considerat aceasta recenzie utila.
  Nota 
  Catalin 2020-03-23
  Excelent

  Functioneaza fara probleme

   Scrie-ti parerea!

   Scrie o recenzie

   Aqara Wireless Remote Switch (ZigBee)

   Aqara Wireless Remote Switch (ZigBee)

   30 alte produse in aceeasi categorie: