DO-RCONTROL

Xiaomi Aqara Remote Control Two-way

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

150,00 lei

170,00 lei taxe incluse

-20,00 lei

Pentru o experiență comodă și sofisticată acasă sau la birou, gigantul chinez ne oferă Xiaomi Aqara Remote Control Two-Way, un mic dispozitiv cu dimensiunile de 49.3 x 46 x 24 milimetri, de culoare albă care permite controlul mai multor relee în același timp, cu același aparat. În acest fel, dispozitivul la care va fi conectat Xiaomi Aqara Remote Control Two-Way va primi comenzi de la diferite dispozitive care vor putea fi aprinse sau stinse fără a schimba telecomanda.

Avantajele și modul de funcționare Remote Control de la Aqara

Funcția de comandă la distanță se realizează cu ajutorul protocolului ZigBee, prin intermediul unui Gateway care permite o conexiune eficientă, fluidă și constantă cu telecomanda, smartphone-ul și restul dispozitivelor, fără a fi nevoie de cabluri.

Acest dispozitiv are multe caracteristici interesante, de exemplu toți membrii familiei pot avea un dispozitiv pentru a controla la distanță ușa de garaj. Acest gadget este foarte util în birouri și magazine, astfel încât toți angajații să dispună de propriul lor dispozitiv.

Specificațiile modulului de control bidirecțional

Unul dintre avantajele acestui mic aparat este bidirecționalitatea. Această funcție permite ca comanda dorită să fie trimisă aparatului din mai multe direcții și să controleze două ieșiri independente. Această caracteristică este foarte importantă, mai ales dacă este vorba de iluminat sau de un sistem de deschidere porți automate de garaj.

Acest gadget wirelles poate suporta sarcini electrice cu intensitate de până la 2500 de wați, astfel încât poate controla funcționarea mai multor aparate simultan.

Notă:

Este compatibil doar cu Gateway 2 și Xiaomi Aqara HUB.

Model LLKZMK11LM

Recenzii

Nota 
CONSTANTIN P 2021-11-15
Super

I-si face treaba asa cum este descris

  Nota 
  Alexandru R 2021-04-08
  Super

  Produs OK. Mare atentie deoarece nu este releu dry. Daca vreti sa scapati de limitarea cu serverele de Mainland China exista o versiune a aplicatiei care permite conectarea oricaror device-uri la servere de europa. Cautati pe youtube: "Region Free MiHome - unlocked app"

   Nota 
   Gabriel 2020-03-23
   Excelent

   Recomand cu placere

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Xiaomi Aqara Remote Control Two-way

    Xiaomi Aqara Remote Control Two-way

    30 alte produse in aceeasi categorie: