Aqara Opple (ZigBee)

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

150,00 lei

Ai visat vreodată să ai o casă inteligentă? Acest vis nu se împlinește doar celor bogați deoarece Aqara este o marcă care produce gadget-uri inteligente funcționale la prețuri accesibile și avantajoase. Unul dintre aceste produse este întrerupătorul inteligent Opple, un dispozitiv modern, diferit de întrerupătoarele tradiționale, care îndeplinește o serie de funcții de gestionare la distanță a diverselor aparate din casă.

La ce folosește?

În primul rând, acest dispozitiv dispune de o serie de butoane (utilizatorul poate alege între 2, 4 și 6 butoane), astfel încât mai multe aparate din casă pot fi conectate  și controlate cu ajutorul aceluiași întrerupător.

De exemplu, utilizatorul poate conecta unul dintre butoane la lampa din sufragerie, alt buton la televizor, altul la aerul condiționat, la jaluzele, camere de supraveghere etc.

În acest fel, pot fi controlate mai multe dispozitive din același loc. Pentru a realiza toate acestea, este necesar să aveți instalat în casă un gateway Hub M2 care face parte din ecosistemul Xiaomi, iar prin intermediul sistemului de comunicare fără fir ZigBee 3.0, se stabilește un punct de conectare între toate dispozitivele inteligente. În plus, trebuie utilizată aplicația Aqara, pentru a controla întrerupătorul și restul dispozitivelor inteligente ale aceleiași mărci.

Design și specificații

Așa cum am specificat mai sus, cu acest întrerupător pot fi controlate de la distanță  toate dispozitivele conectate la Aquara Hub. Cum este posibil? Răspunsul la această întrebare este dat de caracteristicile cele mai remarcabile ale produsului: acest switch poate fi așezat într-o mică ramă lipită de perete, fiind folosit ca un întrerupător sau poate fi scos din ramă și utilizat din orice loc ca și controller la distanță.

Placa principală poate fi lipită ușor de perete sau alte suprafețe, deoarece are două benzi de cauciuc care împiedică placa să alunece din ramă. În plus, întrerupătorul are magneți în interior, iar în colțul superior din dreapta are  integrat un mic LED care clipește ușor pentru a  notifica când este apăsat unul din butoane.

Atât rama, cât și switch-ul au un design alb, minimalist și bine îngrijit, caracteristic gigantului asiatic, care se potrivește perfect în orice casă, indiferent de stil sau decorațiuni. Întrerupătorul funcționează la temperatură cuprinsă între -10ºC și 50ºC, cu un design ignifug care garantează siguranța. Dimensiunile dispozitivului sunt de 86 x 86 x 3.4 milimetri (atât în cazul întrerupătorului cu două butoane, cât și a celor cu 4 sau 6 butoane).

Nu uita că Aqara Opple este compatibil cu protocolul ZigBee, iar pentru a putea folosi întrerupătorul trebuie să ai instalat în casă Aqara Hub.

Notă:

Este compatibil doar cu Xiaomi Aqara HUB.

Baterii CR2032 este inclusa in cutie.

4 Rocker Model WXCJKG12LM

6 Rocker Model WXCJKG13LM

Recenzii

Scrie o recenzie

Aqara Opple (ZigBee)

Aqara Opple (ZigBee)

30 alte produse in aceeasi categorie: