AQ-TVOC

Aqara TVOC Air Quality Monitor

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

178,00 lei

Aqara TVOC Air Quality Monitor, noul monitor de calitate a aerului al brandului specializat în produse de automatizare a locuinței de la Xiaomi. Acest aparat te va ajuta sa ai grija de sanatatea ta si a familiei tale.

Cum? Ei bine, monitorul de aer are un senzor triplu care îi permite să detecteze concentrația și nivelul TVOC (compuși organici volatili) din aer, precum și temperatura și umiditatea.

Acest monitor are caracteristici excelente, cum ar fi un ecran cu cerneală electronică asemănătoare hârtiei sau o baterie de lungă durată. În plus, are și protocolul Zigbee 3.0 încorporat, care îl face compatibil efectiv cu alte dispozitive.

Ce beneficii aduce monitorul de calitate a aerului AqaraTVOC acasă?

Compușii organici volatili sunt componente mici care se volatilizează în aer la temperatura camerei și pot deveni dăunători și cancerigeni în interiorul casei tale.

Monitorul de calitate a aerului TVOC este proiectat cu trei senzori integrați pentru a realiza detectarea multidimensională a compușilor organici, o tehnologie care garantează stabilitate și precizie. De asemenea, are un algoritm de compensare a temperaturii și umidității care ajută la reducerea influenței schimbărilor de mediu.

Dacă vă întrebați, cum funcționează? Este foarte simplu.

Când TVOC Air Quality Monitor detectează o concentrație în exces de TVOC, o poartă către Aqara Hub M2 va emite o comandă pentru a activa modul de ventilație pentru a circula aerul, reducând astfel deteriorarea compușilor.

Monitorul are si capacitatea de a controla temperatura, daca detecteaza o temperatura ridicata va porni automat ventilatorul, inteligent, pentru a regla nivelul.

Acest dispozitiv Xiaomi este perfect pentru a fi instalat în baia casei tale, deoarece pe lângă controlul nivelurilor TVOC și a temperaturii, monitorizează și umiditatea. Dacă detectează un nivel ridicat de umiditate, ventilatorul de evacuare se va porni.

Conectivitate excelentă și protecție a ochilor cu ecranul E Ink

Una dintre cele mai apreciate caracteristici ale monitorului de calitate a aerului TVOC este designul său. Este un dispozitiv mic si simplu in alb foarte respectuos cu estetica locuintei tale.

Este echipat cu un afișaj E INK cu cerneală electronică cu matrice de puncte asemănătoare hârtiei. Ochii tăi vor fi protejați în orice moment. In plus, daca folosesti ecranul in modul standby, bateria va rezista pana la un an, datorita consumului redus de energie.

Veți putea obține toate informațiile de care aveți nevoie despre calitatea aerului din locuința dumneavoastra la atingerea unui buton de pe ecran. Vă va permite să aveți control prin diferite ecrane, în funcție de preferințele dvs.

In plus, vei avea la dispozitie si o monitorizare personalizata a datelor pe termen lung ale mediului tau, vei putea cunoaste modul in care activitatile tale zilnice afecteaza calitatea aerului pe care il respiri.

Compatibilitatea excelentă a acestui dispozitiv este unul dintre avantajele pe care le oferă, deoarece poate fi folosit cu o gamă largă de sisteme smart home și asistenți vocali precum Apple HomeKit, Google Assistant sau Amazon Alexa, printre altele.

Toate sunt avantaje cu noul Monitor de calitate a aerului TVOC! Ia-l pe al tău acum și începe să te bucuri de o calitate excelentă a aerului pe care îl respiri.

Mai multe informatii

Pagina oficială a Aqara TVOC Air Quality Monitor

Nota:

2 baterie CR2450 este inclusa in cutie.

International Version.

Zigbee Version.

Model AAQS-S01

Recenzii

Nota 
Paul 2021-10-14
Perfect

Recomand

  Scrie-ti parerea!

  Scrie o recenzie

  Aqara TVOC Air Quality Monitor

  Aqara TVOC Air Quality Monitor

  Accesorii

   30 alte produse in aceeasi categorie: