MIBOXS

Xiaomi Mi Box S

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

345,00 lei

Xiaomi a avut succes pe piața produselor de divertisment datorită multiplelor dispozitive audio, jocurilor și aplicațiilor create. În mod special, unul din domeniile favorite ale fabricantului este cel al produselor audio – video inteligente. Xiaomi Mi Box S este unul dintre cele mai atractive produse de acest fel. Este vorba despre un dispozitiv de video streaming care conectează smartphone-ul (sau orice alt gadget) la televizor pentru a proiecta pe ecranul acestuia conținutul dorit. 

Specificațiile dispozitivului Xiaomi Mi Box S

Dispozitivul este ușor de folosit, trebuie doar să îl conectați la televizor prin WiFi sau prin cablu HDMI 2.0a și USB 2.0, pentru a viziona filmele sau serialele favorite. Acest dispozitiv nu este doar player video, ci poate și stoca conținut. Mai exact, dispozitivul dispune de o memorie RAM de 2GB și o capacitate de stocare internă de 8 GB. Acest player este unul performant, de calitate, care reproduce fluid fișierele video datorită procesorului Cortex-A53 (2GHz). În plus, are o componentă GPU Mali 450 care rulează la 750 MHz.

Alte caracteristici ale player-ului inteligent 

Referitor la conectivitate, Xiaomi Mi Box S dispune de tehnologie Bluetooth 4.2 și Wi-Fi 802.11ac. Este compatibil cu Dolby Audio Plus 7.1 și  DTS-HD în ceea ce privește componenta audio și 4K (60fps) și HDR, în ceea ce privește rezoluția imaginii.  Sistemul de operare al player-ului de la Xiaomi este Android TV 8.1.  Această ultimă caracteristică este cheia utilizării player-ului, deoarece are incorporat chromecast care permite rularea jocurilor și aplicațiilor de pe smartphone pe ecranul televizorului.

 O caracteristică remarcabilă a player-ului Mi Box S este accesul direct la Netflix și Google Assistant și comanda vocală directă, în timp real prin intermediul microfonului. Nu este nevoie să scrii.

La ce folosește acest dispozitiv inteligent?

Înainte de a-i descrie specificațiile, trebuie să înțelegem mai bine la ce folosește acest dispozitiv prezentat de Xiaomi. În principiu este vorba despre un smart box, în care putem descărca jocuri și aplicații precum Netflix, YouTube, Sky și  HBO pentru a le vizualiza pe ecranul televizorului. În acest fel, dacă conținutul programului de la televizor nu ne mulțumește, putem să proiectăm filmele și serialele pe care le dorim, precum și să folosim aplicațiile și jocurile compatibile. De asemenea, dispozitivul poate reproduce videoclipuri, iar calitatea și  mărimea imaginii sunt mai bune decât pe telefonul mobil, iar sunetul stereo este mai curat și mai puternic. Această funcție este perfectă pentru a crea ambianță la micile petreceri cu prietenii acasă, însă Mi Box S este dispozitivul ideal pentru sesiuni cinematografice a la carte.

Oficial Global Version

Recenzii

Nota 
Sebastian S 2021-01-15
Recomand

Super

  Nota 
  Iulian 2020-02-23
  Recomand

  Excelent

   Scrie-ti parerea!

   Scrie o recenzie

   Xiaomi Mi Box S

   Xiaomi Mi Box S

   Accesorii

    18 alte produse in aceeasi categorie: