XPRINT

Xiaomi XPrint

Produs nou

Avertizare: Ultimele articole în stoc!

850,00 lei

Xiaomi Xprint  este o imprimantă portabilă cu un succes impresionant pe piață. Este mică ca un acumulator portabil, însă permite imprimarea instant a oricărei fotografii.

Avantajele imprimantei portabile de la Xiaomi.

Unul din avantajele acestei imprimante este funcția de tip AR (realitate augmentată). Capul de imprimare are o precizie de 0.087 mm și atinge o rezoluție de 300 dpi. În ceea ce privește culoarea, gadgetul captează 16.7 milioane de culori, o reușită impresionantă pentru o imprimantă portabilă atât de mică. Imprimanta se bazează pe sublimare cu 256 nivele de culoare și are o viteză de  aproximativ 60 de secunde pe pagină. Fotografiile printate au mărimea de 54 x 86 cm, iar imprimanta poate fi încărcată cu zece hârtii foto simultan. Xprint folosește hârtie foto produsă de compania japoneză DNP. Toate aceste caracteristici au un obiectiv comun: o imprimare de calitate, fără puncte vizibile și un spectru larg de nuanțe.

Bateria de 650 mAh conferă suficientă autonomie acestei imprimante portabile. Încărcarea se realizează printr-un port USB și o singură încărcare este suficientă pentru a imprima până la 20 de fotografii.

Cum funcționează Xiaomi Xprint

Această  imprimantă este foarte compactă,  măsoară 13.3x8x2.7 cm și cântărește doar 237 de grame, însă este capabilă să printeze o fotografie  în doar 0.28 secunde. Xiaomi Xprint poate fi conectată la telefonul mobil prin Bluetooth prin intermediul aplicației de la Xiaomi. Sincronizarea și schimbul de informații între dispozitive se realizează foarte ușor cu ajutorul cipului NFC, însă sistemul de operare a  smartphone-ului trebuie să fie Android 5.0 sau  iOS 9.9 ori superior. 

Recenzii

Nota 
Marius 2021-08-20
Foarte Bun

Excelent

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Xiaomi XPrint

    Xiaomi XPrint

    18 alte produse in aceeasi categorie: