Xiaomi U Disk 64GB

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

90,00 lei

Unul dintre dispozitivele de transmitere a informației cele mai performante și mai căutate de utilizatori este Xiaomi U Disk, o unitate Flash USB sub marca Mijia, care permite transferul datelor cu viteză mare. Acest stick nu se remarcă doar prin viteza mare de transfer a datelor, ci și prin compatibilitatea sa cu diverse dispozitive.

Caracteristicile U Disk

Xiaomi U Disk dispune de tehnologie UDP (User Datagram Protocol), care permite prevenirea eficientă a daunelor cauzate de apă, umiditate, praf sau alți factori exteriori. Acest gadget poate suporta temperaturi înalte, schimbări de presiune și lovituri,  caracteristici care îl transformă într-un stick USB durabil și rezistent în orice situație.

Unul din avantajele acestui mic gadget este că dispune de nouă memorii USB de tipul USB-C și USB A 3.0,  compatibile cu diverse dispozitive precum laptopuri, telefoane mobile și calculatoare. În ceea ce privește memoria, dispozitivul dispune de 64GB capacitate de stocare internă, care permite păstrarea unei cantități mari de informație. Informațiile se transferă cu viteza de citire a datelor de 124 MB/s. Este compatibil cu sistemul USB 3.0.

Design și alte informații despre dispozitiv

Xiaomi U Disk este un gadget puternic și performant, cu un design stilizat, modern și elegant, care respectă stilul fabricantului.  Corpul metalic al stick-ului este fabricat dintr-un aliaj de zinc,  învelit printr-un proces de electro-depunere,  care îl face rezistent la oxidare și îi prelungește durata de viață.

Stick–ul are o curea din imitație de piele, de culoare albastră, care permite folosirea și transportul comod, în siguranță, fără riscul de pierdere.

Recenzii

Nota 
Iulian I 2021-11-24
Recomand!

Un stick micut si finut, special pentru uz profesional!

  Nota 
  rares c 2020-05-04
  bun

  foarte frumos mic si bun

   Nota 
   Aurel 2020-02-23
   Excelent

   Merita

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Xiaomi U Disk 64GB

    Xiaomi U Disk 64GB

    18 alte produse in aceeasi categorie: