MIJIA-VACUUM1C

Mi Robot Vacuum-Mop

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

1 269,00 lei

Cu scopul de a ușura viața utilizatorilor săi, Xiaomi le pune la dispoziție un catalog variat de dispozitive inteligente. Printre acestea se numără Mi Robot Vacuum-Mop, un robot cu funcții de aspirator și mop.

Cu ajutorul acestui aspirator poți să păstrezi casa curată fără să depui efort. Îți recomandăm acest dispozitiv care prezintă mai multe caracteristici foarte interesante, precum optimizarea traseului, autonomie lungă, depozit încăpător de apă și curățarea mai multor suprafețe.

Mi Robot Vacuum-Mop. Un aspirator automat pentru toate suprafețele

În ultimii ani, roboții de curățenie au câștigat tot mai mult teren pe piață, deoarece ușurează foarte mult viața utilizatorilor. Însă, dacă nu știi ce dispozitiv să alegi poți să întâmpini probleme deoarece multe tipuri de aspiratoare se încurcă frecvent în perdele, pantofi, covoare sau alte obiecte care stau în drum. Mai concret, pot depăși fără probleme obiecte cu înălțimea de până la 2 cm.

Mi Robot Vacuum-Mop se remarcă datorită faptului că funcționează pe orice tip de suprafețe și poate depăși orice obstacol fără să oprească. În acest fel, utilizatorul nu este nevoit să supravegheze aspiratorul în timpul folosirii, iar curățenia se realizează în mod automat și foarte confortabil.

Navigare inteligentă

Alt avantaj al dispozitivului Mi Robot Vacuum-Mop este sistemul de navigație capabil să calculeze traseul cel mai scurt și eficient în interiorul casei, optimizând munca, timpul necesar curățeniei și durata bateriei.

În partea superioară a dispozitivului se află un senzor care ajută la detectarea obstacolelor mari, astfel încât aspiratorul să le înconjoare fără să se lovească de ele. De exemplu, cu ajutorul acestui senzor aspiratorul poate evita căderea pe scări.

Baterie și  putere

Acest mic robot electrodomestic încorporează o baterie de 2.400 mAh care permite curățarea unei suprafețe de pânâ la 120 metri pătrați dintr-o singură încărcare. În ceea ce privește puterea, aspiratorul are un motor de 2.500 Pa, precum și un depozit de praf cu o capacitate de 600 mililitri.

Finisaje perfecte

Pe lângă faptul că aspiră și mătură, Mi Robot Vacuum-Mop are și funcție mop, caracteristică care îi conferă un avantaj și îl diferențiază de celelalte dispozitive de curățare de pe piață. În acest sens, aspiratorul dispune de un depozit de apă de 200 mililitri și poate spăla suprafețele care au fost aspirate pentru a obține rezultate ideale.

După spălare, podeaua nu va rămâne udă deoarece mopul șterge suprafața spălată pentru a nu lăsa urme.

Design și alte caracteristici

Așa cum am văzut, Mi Robot Vacuum-Mop este un dispozitiv performant, capabil să curețe casa în mod confortabil, cu rezultate excelente. În plus, toate piesele și accesoriile pot fi demontate ușor pentru a inspecta interiorul în caz de avarie sau uzură.

Designul aspiratorului este specific firmei Xiaomi, minimalist, rotunjt, cu finisaje albe și un aspect modern care cucerește utilizatorii la prima vedere.  Dispozitivul are dimensiuni de 130 x 126 x 93  milimetri și cântărește 3,6 kilograme.

În plus, asipiratorul dispune de o serie de funcții de optimizare a muncii, precum senzori de mare precizie, un sistem de navigare laser, control vocal, patru viteze, control la distanță prin intermediul aplicației, funcție anticoliziune și anticădere.

Compatibil cu telefonul mobil

Acest robot inteligent este comptabil atât cu sistemul de operare iOS, cât și cu sistemul Android. Din aplicația de smartphone pot fi configurate traseele aspiratorului, pot fi stabilite zonele care trebuie curățate și pot fi ridicate bariere invizibile în care aspiratorul să nu poată accede. Pentru a îndeplini aceste funcții, dispozitivul trebuie conectat la rețeaua WiFi din casă, banda de 2.4 GHz.

Recenzii

Nota 
Anamaria 2021-11-02
Excelent

Eficient, silentios ... foarte buna. Recomand.

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Mi Robot Vacuum-Mop

    Mi Robot Vacuum-Mop

    18 alte produse in aceeasi categorie: