MI-VCMINI

Mi Vacuum Cleaner Mini

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

210,00 lei

Cu aspiratorul Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Mini puteți aspira orice doriți și oriunde doriți. Gata cu cablurile greoaie pentru a vă curăța mașina sau canapeaua acasă. Cu mini-aspiratorul Xiaomi, aspirarea va fi o sarcină foarte rapidă și ușoară.

Aspirator fara fir care se remarca prin puterea sa

Cu aspiratorul Mi Vacuum Cleaner Mini îți poți lua rămas bun de la cabluri, deoarece Xiaomi prezintă un aparat care funcționează printr-o baterie care durează până la 30 de minute.

Este un aspirator foarte puternic pentru dimensiunile sale mici, cu 13.000 Pa de capacitate de aspirare si 88.000 rpm de turatie a motorului fara perii. Aceasta înseamnă că are un motor puternic fără perii care face curățarea ușoară cu ventilație dublă și reduce pierderea de energie.

În plus, aspiratorul Mi Vacuum Cleaner Mini se adaptează nevoilor tale cu cele două moduri de aspirație: modul standard și modul maxim de aspirație. De asemenea, are un sistem automat de pornire și oprire pentru a preveni acumularea prafului în duză.

Design confortabil și compact

Aspiratorul Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Mini se remarca prin designul eficient si compact, cu un diametru de 65mm si o greutate de 0.5kg, acesta este un aspirator cu adevarat mic si usor.

Aceasta este una dintre caracteristicile sale extraordinare, deoarece cu aceste dimensiuni este foarte ușor de lucrat și de depozitat. Il poti depozita in masina, pe o masa sau langa canapea, nu vei avea nevoie de spatii mari!

De asemenea, dispune de un design interior de alunecare și blocare pentru a preveni deschiderea coșului de praf. Este format dintr-un filtru principal din oțel inoxidabil care are funcția de a bloca particulele mari și miezul filtrului HEPA pentru a crește eficiența de filtrare.

Sistemul de îndepărtare a prafului va facilita curățarea deoarece puteți îndepărta praful colectat în rezervor doar prin apăsarea unui buton, fără contaminare secundară.

Duza off-road

Aspiratorul Mi Vacuum Cleaner Mini vine cu două duze pe care le puteți combina sau utiliza separat. Datorită acestor două posibilități de aspirație, este un dispozitiv perfect pentru a aspira părul animalelor de companie, praful de pe rafturi, canapeaua din casă, mașina și chiar tastatura computerului tău.

Recenzii

Nota 
Andreea A 2022-01-15
Multumita

Produsul este exact ca in descriere. Aspira bine, aduna praful pe care nici nu-l vezi. Este mic, usor, excelent. Livrare in 24 ore. Recomand.

  Nota 
  Maria 2021-11-02
  Foarte multumit

  Foarte buna. Recomand.

  • 1 din 1 persoane au considerat aceasta recenzie utila.

  Scrie-ti parerea!

  Scrie o recenzie

  Mi Vacuum Cleaner Mini

  Mi Vacuum Cleaner Mini

  18 alte produse in aceeasi categorie: