Xiaomi Mijia Mosquito Repellent

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

350,00 lei

Pișcăturile de țânțari reprezintă una dintre cele mai mari probleme ale verii, însă aceasta pot fi evitate foarte ușor. Xiaomi își dorește să îmbunătățească calitatea vieții utilizatorilor și de aceea a creat Xiaomi Mijia Mosquito Repellent, un dispozitiv care combină performanța cu  o funcție simplă, însă fundamentală.

O combinație între tradiție și tehnologie

Cu un design simplu și minimalist care amintește de dispozitivele tradiționale, acest dispozitiv se potrivește perfect în case decorate în diverse stiluri, iar principala sa funcție este de a proteja familia. Acest dispozitiv de la Xiaomi  măsoară 58.4 mm în înălțime și 98.3 mm în lățime, are o grosime de 98.3 mm și o greutate de 133 de grame. Datorită acestor caracteristici, dispozitivul de culoare albă,  încape perfect în orice loc al casei.

Forma în care funcționează Xiaomi Mijia Mosquito Repellent este sublimarea, adică transformarea substanței solide direct în stare gazoasă. Acest aparat funcționează cu o baterie de tipul 2AA și poate fi așezat în orice loc, deoarece nu necesită o sursă fixă de energie și nu depinde de nicio priză. Dispozitivul repelent anti țânțari de la Xiaomi are o autonomie de 90 de zile, dispune de un temporizator și voltaj de 3.0 volți. 

2019 Smart Version "Mi Home".

Model: WX10ZM.

Include filtru

Recenzii

Nota 
Adrian Mihai P 2020-04-19
Super

Super calitate a construcției,foarte mic și silențios,Setarea este foarte simpla,îți arată tot timpul cât mai are pastila,pana acum toate bune

  Scrie-ti parerea!

  Scrie o recenzie

  Xiaomi Mijia Mosquito Repellent

  Xiaomi Mijia Mosquito Repellent

  Accesorii

  18 alte produse in aceeasi categorie: