YI 1080p Home AI+ Camera

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

245,00 lei

Xiaomi a avut succes pe piață cu YI 1080p Home Camera. Este vorba  de o cameră de supraveghere care poate fi conectată  prin WiFi la alte dispozitive pentru a controla tot ceea ce se petrece acasă, la birou sau în alte locuri pe care dorim să le protejăm. În plus, printr-o aplicație compatibilă cu Android și iOS, camera poate fi configurată pentru a supraveghea evenimentele în timp real și pentru a primi notificări în caz că se detectează ceva în neregulă

Caracteristicile dispozitivului YI 1080p Home Camera

Camera are o rezoluție HD: 1920 x 1080 și un unghi de 112º care permite supravegherea unui spațiu mai mare. În plus,  camera dispune de zoom digital de x4, iar utilizatorii pot surprinde toate detaliile evenimentelor petrecute pe proprietatea lor.

Pe lângă faptul că permite vizualizarea în direct, camera poate înregistra conținut până la 32GB printr-un card MicroSD. Pentru aceasta,  trebuie conectat cablul de alimentare, iar descărcarea conținutului se gestionează prin intermediul aplicației. Xiaomi nu s-a concentrat doar pe imagine, iar YI 1080p Home Camera încorporează un microfon de calitate care detectează sunetul cu precizie, element foarte important în anumite situații. Printre alte specificații se numără  detectorul de mișcare și vederea nocturnă.

Notificări, calitatea imaginii și alte avantaje

YI 1080p Home Camera furnizează imagini de calitate, iar compresia video în H.264 permite stocarea conținutului în ciuda mărimii camerei. Un alt avantaj este faptul că utilizatorii pot să aleagă forma în care vor să primească notificările: pe telefon, prin e-mail cu imagine în direct sau prin protocol de transfer fișiere (FTP).

Designul camerei

Această cameră de la Xiaomi este un produs de calitate cu un design simplu și minimalist, iar  funcțiile pe care le îndeplinește sunt spectaculoase. YI 1080p Home Camera are o bază care permite așezarea pe suprafețe netede, atât verticale cât și orizontale. Este disponibilă pe alb și negru.

Mai multe informatii

Pagina oficială a YI 1080p Home AI+ Camera

Nota:

Versiune europeana.

Model YYS.2016

Recenzii

Nota 
Nick 2020-08-15
Recomand camera

Am 4 camere si abonament in cloud si functioneaza perfect. Sunt usor de configurat.

  Nota 
  Ovidiu 2020-02-27
  Excelent

  O camera foarte buna.

   Nota 
   Marius 2020-02-11
   Buna

   Super OK

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    YI 1080p Home AI+ Camera

    YI 1080p Home AI+ Camera

    30 alte produse in aceeasi categorie: