HLBATH

Xiaomi Mijia HL Bathroom

Produs nou

77,00 lei

Gigantul asiatic a creat o mulțime de produse diferite, simple, atractive și foarte utile, care fac parte din viața noastră de zi cu zi.  Mijia HL Bathroom este un set de cinci accesorii de baie care contribuie la crearea unei atmosfere moderne, comode, plăcute și personale.

Setul este ideal pentru familii între doi și patru membri și ajută la crearea unei băi ordonate și sofisticate. Kit-ul este compus din cinci suporți: pentru săpun, periuțe de dinți, pentru telefonul mobil, hârtie igienică și un suport pentru depozitarea de obiecte mici.

Suport de săpun

Unul dintre componentele setului Mijia este un mic suport de săpun care poate fi așezat pe orice suprafață: chiuvetă, perete sau cada de baie. Baza suportului are o deschizătură alungită în centru care ajută la filtrarea lichidului rezidual și previne umiditatea și proliferarea ciupercilor. În plus, forma curbată nu permite săpunului să cadă din suport, fiind ușor și comod de folosit.

O nouă formă pentru a atârna periuțele de dinți

Acest suport poate fi lipit de oglinda din baie sau pe unul dintre pereți. Are un design inedit și interesant, cu formă semi –închisă care permite atârnarea periuțelor de dinți fără ca acestea să cadă, fiind accesibile rapid și ușor. Suportul este gândit pentru a evita acumularea de praf și apă specifică băilor tradiționale și pentru a îmbunătăți igiena bucală. În plus, suportul are două mecanisme ajustabile pentru periuțe de diverse mărimi, ideal pentru toți membrii familiei.

Suportul pentru hârtie igenică

O altă componentă a setului Xiaomi Mijia HL Bathroom este suportul pentru rola de hârtie igienică.  Designul urmează aceiași linie estetică ca celelalte articole din  kit, adică este simplu și minimalist. Suportul previne căderea hârtiei igienice datorită unui burețel anti-alunecare, însă permite scoaterea ușoară a rolei în orice moment. La fel ca și celelalte accesorii din set, este de culoare albă, fabricat din material ABS și se potrivește perfect în orice baie.

O bază pentru telefonul mobil

De multe ori avem nevoie de o bază solidă pentru a folosi telefonul mobil fără teama că o să cadă, de exemplu, pentru a asculta muzică în timp ce suntem la duș.  În acest fel, telefonul poate fi folosit la baie, fără să se ude, în timp ce realizăm ale activități, precum uscatul pe păr sau spălatul pe dinți.

Această bandă de cauciuc din kit-ul de la Mijia garantează susținerea maximă a telefonului datorită sistemului anti-alunecare. Telefonul va fi în siguranță chiar dacă începe să vibreze.

Cutie depozitare accesorii

Ultimul articol din setul Mijia HL Bathroom este o cutiuță ideală pentru a depozita mici obiecte care nu au un loc clar în baie, însă nu dorim să le pierdem: inele, brățări, agrafe și elastice de păr, cercei etc. Cutia are 120 x 31 x 50 mm și este ideală pentru a păstra diverse accesorii și a menține baia ordonată.

Recenzii

Nota 
Gabriel 2020-02-23
Performant

Extraordinar

  • 0 din 1 persoane au considerat aceasta recenzie utila.

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Xiaomi Mijia HL Bathroom

Xiaomi Mijia HL Bathroom

30 alte produse in aceeasi categorie: